Babakocsi-tologatás! Csak én vagyok ennyire béna?!
Kaptunk egy babakocsit, amelynek az elől lévő kerekei fixek, a hátsók bolygósítottak.
Könyörgöm, mondjátok meg, hogy lehet fix első kerekekkel kanyarodni! 3 hónapja használom, de még mindig úgy tolom azt a szerencsétlent, mint egy böszme teszkós beragadt kerekű bevásárlókocsit...
Amúgy is olyan az egész, mint egy tank, de így szinte sehová nem tudok vele elmenni, mert a hátsó bolygósított kerekekre nem tudok súlyt terhelni, mert egyből olyan érzésem van, hogy ripsz-ropsz kitörik az egész. (Tudom, át lehet fordítani a tolókart, de akkor meg a lányom üvölt, mert nem lát...)
Szóval az a kérdésem, hogy akinek hasonló babakocsija van (fix+bolygósított), az hogyan tolja?! Annyi marhaságról van fent videó a neten, babakocsi tologatás miért nincs a youtube-os tutoriál-videók között?
Nekünk hasonló van, csak a testvérmárkából. Nekünk le lehet venni a vázról a mózest/sportrészt, és fel lehet rakni a másik irányba is.
Ezt nem lehet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!