Babakocsi-tologatás! Csak én vagyok ennyire béna?!
Kaptunk egy babakocsit, amelynek az elől lévő kerekei fixek, a hátsók bolygósítottak.
Könyörgöm, mondjátok meg, hogy lehet fix első kerekekkel kanyarodni! 3 hónapja használom, de még mindig úgy tolom azt a szerencsétlent, mint egy böszme teszkós beragadt kerekű bevásárlókocsit...
Amúgy is olyan az egész, mint egy tank, de így szinte sehová nem tudok vele elmenni, mert a hátsó bolygósított kerekekre nem tudok súlyt terhelni, mert egyből olyan érzésem van, hogy ripsz-ropsz kitörik az egész. (Tudom, át lehet fordítani a tolókart, de akkor meg a lányom üvölt, mert nem lát...)
Szóval az a kérdésem, hogy akinek hasonló babakocsija van (fix+bolygósított), az hogyan tolja?! Annyi marhaságról van fent videó a neten, babakocsi tologatás miért nincs a youtube-os tutoriál-videók között?
én ilyet még nem láttam, mindig elöl szokott lenni a bolygósított. bocsi a kérdésért, nem azért, mert hülyének nézlek, de biztos nem lehet, hogy fordítva kéne tolni?
el tudom képzelni, hogy nehéz tolni
de neki az első fix!
azt tudom javasolni, hogy kanyarban az orrát emeld meg és a hátsókon kanyarodjon
Biztos, hogy fordítva kellene, de akkor meg végig üvölt a lányom, mert nem lát engem.
Erről a típusról van szó amúgy: [link]
Ha átfordítom a tolókart, nagyon könnyen megy a tolás, fordulás. Alig várom, hogy elkezdjen a lánykám érdeklődni a kinti dolgok iránt, és normálisan tudjam tolni ezt a böhömöt. :S
Köszönöm a válaszokat!
Kedves harmadik! AZ a baj, hogy ha az orrát emelem, a teljesen instabil hátsó kerekekre helyeződik a súly, és annyira lazák, hogy tényleg olyan érzésem van, mintha ki akarnának törni. Recseg-ropog az egész. (Már voltunk bent a szervízben, ott azt mondták, semmi baja. De akkor mi(ért) recseg?)
2. vagyok!
Nem értem, hogy miért kell felemelni az elejét??? Úgy kanyarodsz, mint a busz! :) Kicsit nagyobb ívben, de nem kell felemelni!
ma 08:29:
Én is azt várom, hogy felüljön a lányom (kb. május-június), akkor szeretnénk neki venni egy könnyebb, esernyőre csukható kis sportkocsit.
ma 8:30:
Köszi, megpróbálom! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!