Másnak is ekkora nyűg a babakocsi tologatás?
Figyelt kérdés
Tudom, ez legyen a legnagyobb gondom... Csak érdekelne, hogy ti hogy vagytok ezzel. Az elején minden jól ment, aztán amikor bejött a rossz idő, és be kellett öltöztetni kezes-lábasba, végigordította a sétát. Most már javult a helyzet, de mindig rettegek, ha elindulunk, hogy mikor kezd sírni, mert ha rákezdi, semmivel nem lehet lecsillapítani. A járdák is katasztrofálisak, boltba se tudom betolni, mert nem férünk be a környéken egybe sem. Csak én vagyok ilyen lüke?2009. febr. 11. 14:04
1/7 anonim válasza:
hát bele kell jönni s megoldást keresni...s miért sír babád??mennyi idős, nincs melege??
2/7 anonim válasza:
Az enyém is sokáig sírós volt a babakocsiba.Akkor hagyta abba amikor már kilátott belőle,féligülve vagy ülve.
3/7 A kérdező kommentje:
Hat hónapos. Már félig ülő helyzetben sétáltatom, melege szerintem nem lehet (az anorák alá csak harisnyát és hosszú ujjú bodyt adok, és plüss takaróval betakarom). Viszünk vizet, játékot, felém néz a kocsiban, beszélek hozzá, ha sírva fakad kiveszem és úgy nézelődünk. Persze biztos érzi rajtam a feszültséget, hiába próbálom eltitkolni.
2009. febr. 11. 14:15
4/7 anonim válasza:
Próbáld ezeket a babakocsis sétákat akkorra időzíteni, amikor álmos. Az enyém 7 hetes múlt, és az vált be, hogy mikor már látom rajta, hogy sokat ásítozik, evett, akkor gyorsan anorák, pléd és irány a babakocsi.
5/7 anonim válasza:
Az én babóm szerencsére szeret öltözködni, nála az a baj, ha áll a kocsi és nem történik semmi, vagy túl sok cucc van rajta. Kocsikázás közben is szokott pityeregni, akkor rázogatom a kocsit oda-vissza, vagy cikk-cakkba megyek, vagy valami zötyögőset keresek (pl. macskakő, vagy kocsilejáró). Ha zötyög a feneke, nincsen baj, a párom is furán nézett rám először, mikor mondtam neki, hogy ne tolja olyan óvatosan a macskakövön. A feje majd leesett a gyereknek, de 1 perc múlva már aludt! :)
6/7 anonim válasza:
szia!
szemben van veled mikor tolod? nekem 4hónaposan csinálta zt h ordított, kellett vennem egy olyan kocsit, ami megfordítható.. abban nem volt gond, ha nyügi lett, dumcsiztunk.. az öltözést most nekem is végigordítja, utálják a sok ruhát és melegük van a lakásba... nekem nagyon jól elvolt a mikor pici volt a csuklócsörgővel-rá kell tennni a kis kezére, jó rázni meg rágni, meg ha van valami amit pofozhat.. ha meg már nagyjából ül,emeld meg neki bátran a kocsit, hadd kukucskáljon és mindent kommentálj.. én is mutogattam neki, h nézd ott a virág, jujj, de fúj a szél, ott a vau..stb..:)
7/7 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a válaszokat.
2009. febr. 11. 15:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!