Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kis korkülönbségű gyerekek...

Kis korkülönbségű gyerekek anyukái, mivel csillapítjátok idegességeteket?

Figyelt kérdés

Van egy 20 hónaposom és egy 3 hónaposom.A nagy egész nap visít és hisztizik a pici hasfájós....

Sokszor kész vagyok tőlük, a pici még nem is gond de a nagy hisztis nagyon.Mivel tudnék nyugodtabban hozzá állni?

Sokszor püföli a picit, megakadályozom, de egy pillanatra sem hagyhatom magukra.

Van itt más is ebben a cipőben???

Nagy levegő nem segít :)

2012. febr. 16. 22:49
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
0%
Nekem egy lányom van, 3 és fél éves.Nem tudom elképzelni mit csinálnék kettővel.. Azt tudom hogy gyakran vagyok rá mérges.pl.:én öltözöm ő azt mondja :-anya kérek vizet! mire én:-egy pillanat. Nem telik el fél perc,és megállás nélkül mondja:-anya kérek vizet,anya kérek vizet.. Nem szeretném hogy elvárja tőlem hogy bugyiban szaladjak ki a konyhába.Ezért elhatározom hogy felőltözöm,(2-3 perc)ez idő alatt ő egyre hangosabban orditja. Ez elő fordult már telefonálás közben is csak akkor mást kért.Probálom közben elterelni a figyelmét "sir a babád" ,de sajnos ezek általában nem vállnak be.Akkor sem amikor elkapja mellőlem a tárcámat ,és szalad vele világgá..Ezeket nem mindig fogom fel katasztrófának.De a sok kicsi sokra megy úgy érzem... látja hogy mérges vagyok ,és ez neki nem jó!! Ez a tudat okozza a későbbi lelki ismeret fulldolást.Amikor elaludt este ,és én betakartam eszembe juttot hogy én erre a picike emberre ,aki engem ennyire szeret,én erre kiabáltam mert nem jött oda amikor hivtam.A lényeg az hogy nagyon rosszul érzem magam,és nem tudom mi tévő legyek.Voltam már dokihoz is,fel irt egy nyugtatót,amit én nem vettem, és nem szeretném be venni.Nem tudom van e köze a koromnak ehez. 21/N
2012. febr. 17. 10:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!