Ekcémás babák anyukái, hogyan szültetek?
:(
Sajnálom,akkor még nekünk mondhatni szerencsénk van...csak arca olyan ....
volt hogy napokig nem vittem ki,mikor nappal is -10 alatt volt.Már lelkiismeret furdalásom volt,dehát mit tegyek???
Az sem jó ha eleven az arca...
Természetes szülésem volt. Az ekcémát a babámnál a tejfehérje allergia váltotta ki. Én is ekcémás vagyok de csak két éve a kezemen és nem tudok rájönni mitől. A sanatopic termékcsalád (gyógyszertárban kapható) segített rajtam, a fiamon a tejmentes étrend.
A sanatopic egész testre használható, szteroid mentes, gyerekeknek is ajánlott. Nekem egy hét alatt eltűnt a kezemről, pedig elég durván nézett ki: véres, repedezett, vörös foltok borították az egész kézfejemet.
nem örökölhető se apától se anyától.
a hajlam örökölhető és csak anyai ágról...
Nem tudom, miért és kik állítják, hogy apától nem örökölhető. Nálunk a Fiam ugyanolyan típusú ekcémás, mint az Apja, és a férjem előző házasságából származó három gyerek is ugyanezt elmondhatja magáról ... Nem hinném, hogy ez véletlen!
Amúgy mi is rá vagyunk kényszerülve a szteroidos kenőcsre, de én inkább kenem vékonyan, mint hogy szenvedjen. Szegénykém, már 6 hónaposan úgy vakarta a kis csuklóját, mint egy felnőtt, nem hagyom, hogy viszkessen neki. Ezek a mai szteroidos készítmények amúgy már nem olyan durvák, mint a régebbiek, nem kell tőlük félni a gyerekorvosunk állítása szerint.
a mi gyerekorvosunk meg azt mondta, hogy kerüljem a szteroidot ameddig csak lehet, és csak a legvégső esetben vessem be, és max 3-5 napig
a kenőcsök szteroid tartalma eltérő, attól függ mennyit kevernek bele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!