Nagy babák anyukái-milyen babakocsit használtok?
Szia!
Nekünk peg perego pliko p3 van, a babakocsi csúcsszuper, de a fiam 2,5 hónaposan 7 kiló és 65 centi és igencsak végig éri, pedig fél évre terveztük hogy elég lesz, az előző gyerek nem volt ekkora:)Szóval ilyet ne:)
Nekünk Kunert VIP volt.A férjem elég magas de kényelmesen tudta tolni,lehet állítani a tolókart is.A kislányunk is hosszú de a mózesrészben még 8 hónapos korában is belefért.A sportkocsi része se rossz de mi vettünk esernyőre csukhatót.
Kunert VIP
Ez van most,ezt is kényelmesen tudjuk tolni.
EasyGo Loop
2.vagyok
Itt egy másik Kunertes link ez jó.
De mi a vateráról rendeltük,ott a kereke kicsit másabb.
A kislányom is 4 hósan közel 8 kgos 70cm-es volt...tehát mi sem apróztuk el. Nálunk apa a magas én a kis 160cm-emmel...hát igen csak elbújhatok majd mellettük:D
Elsőre vettünk egy takko jumperX 2011-es verziós babakocsit extra különleges színben. Igazából emiatt döntöttünk ennél + bőr tolókar meg a sportrésznél is bőr allj... Ez multifunkciós babakocsi. Mivel a belsejében a mózese is fej alatt magasítható így most fél évesen is még belefér. A Sportrészt még nem is hasznéltuk és a tél miatt magát a kocsit sem. Nem volt drága sem. 124e ft volt hordozóval együtt amit külön vettünk meg. Minden tartozék jár hozzá. Viszont nekem a sportrészénél nem tetszik hogy hátúl olyan hagyományos a kupolája. A mózesét gyönyörűnek tartom és bárhol voltunk vadidegenek hangosan megdícsérték. A sportrésze viszont már nem nagy szerelem...Először tetszett. De azóta belezúgtam a 3 kerekű modern babakocsikba. A mostani kiszemelt sem egy méregdrága kocsi(170). De nagyon tetszik igaz ez csak sportkocsi. Én hamarosan lecserélem és remélem, hogy nem fogom megbánni. Egyébként nagyságra tényleg merem ajánlani a fajtát. Van belőle jóval olcsóbb verzió is aminél a tolókat vagy huzat nem olyan designeos. Funkcióját tekintve eddig (mózessel) tökéletesen működött.Igaz mi tényleg jó ha 15x ülhettünk benne....
6 hónapos koráig elég volt a mózes:
Erről a márkáról még nem hallottam.
Mi a Bergon Camarelo Q12-t néztük ki, de kb 17 kg :(
2.vagyok
Az egyik válaszoló a Mikrus Viking-re gondolt.A nővéremnek is Mikrus babakocsija volt,hát a mi Kunertünk sokkal nagyobb volt.
Amit ti néztetek ki kérdező,nekem tetszik csak ezeknek a fajta kocsiknak a mózes része nem szokott valami nagy lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!