Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » S. O. S. Nem eszik a babám?

Alaszka kérdése:

S. O. S. Nem eszik a babám?

Figyelt kérdés
8 hónapos, 5 hónapos korától hozzátáplálom, már evett mindent ami a korának megfelelő, mikor beteg lett, azóta alig alig eszik valamit, csak szopik, de azt sem többet, mint a hozzátáplálás idején. A betegségen már túlvagyunk, viszont picit folyik az orra megint, de semmi más baja nincs, jókedvű, csak épp nem akar enni semmit. Van hogy 2 kanállal elfogadja, de többet nem, bármit adok. Mindent csak kidobálok, pedig nem volt válogatós. És félek hogy le fog fogyni, vagy vitaminhiányos lesz, hiszen ilyenkor a tej már neki kevés. Amúgy jó súlyban van, de így meddig?
2012. febr. 16. 13:21
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekünk volt 9 hónapos kora körül egy ilyen időszak! Több mint 3 hétig nem fogadott el semmit, csak tápszert, és nagy ritkán almapürét! Túléltük. :) Nem lett vitaminhiányos, az nem ilyen rövid idő alatt alakul ki. Majdnem 4 éves lány anyukája.
2012. febr. 16. 13:24
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem fogzik esetleg? Akkor is lehetnek étvágytalanok a babák, nálunk is előfordult, hogy 2 napig csak az anyatejet fogadta el, aztán szép lassan visszaálltunk a szilárdra(is).
2012. febr. 16. 13:26
 3/6 anonim ***** válasza:
1. vagyok. Nálunk pld. ez a 3.és 4. fog környékén volt.
2012. febr. 16. 13:27
 4/6 anonim ***** válasza:
Mikor az Én fiam beteg,mindig kevesebbet eszik,mint szokott,és amúgy is van,h többet,van,h kevesebbet eszik,ha belegondolsz,Te sem igen eszel,ha beteg vagy,mert nemigazán van étvágyad.Fiam a kis nátha miatt is kevesebbet evett,inkább ivott. Szerintem nem lesz vele semmi gond,majd visszatér az étvágya.
2012. febr. 16. 13:31
 5/6 anonim ***** válasza:

Az én lánykám most már majdnem 2 hete nem eszik. A doki azt mondta, semmi gond, majd fog. Foga nem jön, bár meg van duzzadva az ínye, de az még messze van, hogy ki is bújjon.

Leginkább tápszert eszik most, kiflit, meg felvágottat. Ennyi. Mondjuk egy rossz van benne, hogy éjjel megint eszik egyszer éjjel, pedig eddig átaludta az éjszakákat.

2012. febr. 16. 13:35
 6/6 A kérdező kommentje:
Már 6 foga kint van, szerintem most nem fogzik. Ez már 3 hete tart, előtte a betegség meg gyógyszer miatt evett alig, de most nem olyan beteg, mint múltkor, és múltkor is többet evett ennél. Néha porszívózom az orrát, de más baja nincs, láza se volt.
2012. febr. 16. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!