Össze-vissza eszik, alszik 7 hetes babám, mit csináljak?
Tápszeres a kislányom, eddig nem is volt igazán sírós, de 1 hete mintha kicserélték volna...minden este fürdéstől 2,5 órát üvölt, nem éhes, pelus oké, lehet a hasa is, infacolt kap, de már tanácstalan vagyok. maximum 100 ml-ket eszik, aztán 1,5 óra múlva sír, rágja a kezét, az arcom bekapja stb. adok enni, max. 60-at eszik, szerintem nem is éhes, de addig sír, amíg nem kap tápszert.
van már egy fiam, vele már végigkínlódtam egy hasfájós 3 hónapot, de legalább rendesen evett.
alvás:délelőtt 20 perceket bóbiskolgat, csak du. alszik egy nagyobbat, 2 órát.
mit csinálok rosszul? hogy kéne helyreállítani az evést?
a hízása elvileg jó, 3370-nel jöttünk haza, most kb. 4,5 kg.
köszönöm, ha válaszoltok!
A hasára tippelnék. Szerintem először is ne hasonlítsd az első babádhoz, mert mindegyik gyerek más, máshogy reagál a fájdalomra, ő valószínűleg úgy, hogy ha fáj a hasam, a köszönöm szépen, nem eszek. Próbálj esetleg ki másfajta szert a pocakra, nekünk az infacoltól még jobban görcsölt, talán az espumisan jobb volt, a grip water még rosszabbá tette, és ami tényleg jót tett az a papaverines oldat volt, de mivel az gyógyszer, csak napi háromszor lehetett volna adni. Nyilván nem azzal tömtem, de ha nálunk már nagyon nagy ordítás volt, akkor kapott belőle, és gyorsan hatott.
A túl sűrű evés is fokozhatja a hasfájást, hagyd, hogy annyit egyen, amennyit igényel, még ha az kevésnek is tűnik. Esetleg tápszerváltást is meg lehet próbálni, lehet hogy azzal is bajok vannak. Kitartást nektek!
én is a hasfájásra gondolnék.
azonkívül arra, hogy nem kap innivalót, ez baj lehet, tápis babát kell itatni.
vízet etetés között próbálok adni, de nem kéri.
Lehet, hogy hülyeség, de nem lehet, hogy nem szereti ezt a tápszert? Bebat eszik.
Éjszaka pl. nincs semmi gond, éjfélkor és 4-5 körül eszik, akkor rendesen, és alszik, persze álmában nyöszörög meg hangosan nyög, de nem sír.
Lehet, hogy tápszert váltunk hátha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!