Mire utalhat, ha egy baba nem hízik megfelelően?
Figyelt kérdés
6 hónapos kor után, normál adagokat fogyasztva?2012. febr. 15. 21:50
11/13 A kérdező kommentje:
Köszi!
Igaziból nem is annyira ez aggaszt, hogy nem hízik, mert kiegyensúlyozott jókedvű baba. De lassan kinövi hosszra az autós ülését, és nem tudom, hogy milyet vegyek neki, mert kinéztem egy 9-25 kg-osat, de hát mikor lesz az jó, nyáron meg megyünk nyaralni külföldre, és már a másik ülésben lenne jó. Vegyek 0-25-öset?
2012. febr. 15. 22:59
12/13 anonim válasza:
Hát ebben nem igazán tudok segíteni, mert én is ugyanígy vagyok most, a fiam nagyon étvágytalan lett, most csak 150 gr-ot hízott, amúgy 8400 gr, elég husis. Viszont a hordozó már elég szűk neki. Mi is 9-25 kg-osat néztünk, de még csak a neten, szerintem én elmegyek egy bababoltba, és beleteszem, hogy vajon mennyire nagy neki. (6,5 hónapos és természetesen még ülni sem tud).
13/13 A kérdező kommentje:
Az én fiam 7500 gramm körül van. Júniusig kéne elérni a 9 kg-mot, hogy jó legyen az ülés.
2012. febr. 16. 12:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!