Ok kakilás megoldva de akkor miéert sir minden este? Torka szakkatábol üvölt! és csak este! Ja és tápszerezünk mert nincsa anyatej és hasfájosok vagyunk de nem mindig a hasa fáj! Nem tudom mitt tehetnénk hogy jobb leegyen ne sirjon anyit.
Az én fiam fáradt volt, azért ordítottminden este menetrendszerűen. Túl fáradt volt.
Egy megoldása van: apa hanyatt fekszik, és a meztelen melkasára fekteti hassal a babát.
gondolom tornáztatni szoktad
az én lányom addig sírt (nem fájdalom miatt) míg magam mellé nem vettem szó szerint a párnámon aludt (Védőnő szerint minden esetben jobb a babának ha az anya mellett van biztonságban érzi magát),aztán tényleg akkor kelt este ha éhes volt vagy fájt a kis hasa.Ja és nekem a hasfájásra Infakolt írtak ki amitől gyomorsava lett ezért azt nem ajánlanám.Anyukám viszon egy textilpelust meghajtogatott a hasa köré tekerte és az mindig melegítette így lassan elmúltak a hasfájások.
Jézus :S Micsoda hozzászólás :S
Próbáltatok esetleg tápszert váltani?
Lehet azért sír annyira este,mert álmos ...
Este azért sír mert álmos már biztos. Nálunk is ez ment minden áldott este.. Fürdéskor már elfáradt, és utána jött az ordítás.
Próbáljátok korábban fektetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!