Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ok kakilás megoldva de akkor...

Arny24 kérdése:

Ok kakilás megoldva de akkor miéert sir minden este? Torka szakkatábol üvölt! és csak este! Ja és tápszerezünk mert nincsa anyatej és hasfájosok vagyunk de nem mindig a hasa fáj! Nem tudom mitt tehetnénk hogy jobb leegyen ne sirjon anyit.

Figyelt kérdés
már adtunk neki kamilla teát,baby mecsek-et s köménymagosat is kiprobaltuk de nem mindig válnak be

2012. febr. 15. 20:10
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Az én fiam fáradt volt, azért ordítottminden este menetrendszerűen. Túl fáradt volt.

Egy megoldása van: apa hanyatt fekszik, és a meztelen melkasára fekteti hassal a babát.

2012. febr. 15. 20:14
 2/13 anonim ***** válasza:
10%
szopjál
2012. febr. 15. 20:14
 3/13 anonim ***** válasza:
13%
bocs elnézést csak kipróbáltam aztem már ezt sem szabad írni, de de. :) megnyugodtam :)
2012. febr. 15. 20:15
 4/13 anonim ***** válasza:

gondolom tornáztatni szoktad

az én lányom addig sírt (nem fájdalom miatt) míg magam mellé nem vettem szó szerint a párnámon aludt (Védőnő szerint minden esetben jobb a babának ha az anya mellett van biztonságban érzi magát),aztán tényleg akkor kelt este ha éhes volt vagy fájt a kis hasa.Ja és nekem a hasfájásra Infakolt írtak ki amitől gyomorsava lett ezért azt nem ajánlanám.Anyukám viszon egy textilpelust meghajtogatott a hasa köré tekerte és az mindig melegítette így lassan elmúltak a hasfájások.

2012. febr. 15. 20:16
 5/13 anonim ***** válasza:

Jézus :S Micsoda hozzászólás :S

Próbáltatok esetleg tápszert váltani?

Lehet azért sír annyira este,mert álmos ...

6/13 anonim ***** válasza:
Lehet, hogyaz első válaszban van valami! Etetés után 1-1,5 órahossza SEMMIT se adj, teát sem. Talán annyira tele a hasa, hoyg azért sír! Biztos mohó!
 7/13 anonim ***** válasza:
Ha a felveszitek, ringatjátok, az sem segít?
2012. febr. 15. 20:18
 8/13 anonim ***** válasza:

Este azért sír mert álmos már biztos. Nálunk is ez ment minden áldott este.. Fürdéskor már elfáradt, és utána jött az ordítás.

Próbáljátok korábban fektetni.

2012. febr. 15. 20:29
 9/13 anonim ***** válasza:
Próbáld meg hordozni, a (nap végi) frusztráltság sokszor sírás formájában jön ki. Ezen segít a testközelség, az anyaszag. Úgy, ahogy Neked is jól esik a párodhoz bújni. Add meg ezt neki, nagy valószínűséggel jobb lesz:).
2012. febr. 15. 20:32
 10/13 anonim ***** válasza:
Nálunk is ugyanez a helyzet. Néha már csukott szemmel üvölt, annyira fáradt, de nem bírja abbahagyni. Nálunk nem válik be a ringatás sem, ciciztetni nem tudom, mert annyira ordít, hogy csak a levegőt nyeli. Általában úgy kezdődik, hogy a délutáni alvás után eszik, és utána már képtelen visszaaludni.
2012. febr. 15. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!