Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Igazat mondott a védőnő? Aggódom!

Igazat mondott a védőnő? Aggódom!

Figyelt kérdés

A lányom most 3 és fél hónapos, kereken 6000 gramm.

2900 grammal született, a védőnőnél ma voltunk, iszonyatosan leszidott, mert csak fél éves korára kellett volna megdupláznia a súlyát, és szerinte túletetem. Már a mérés előtt is mondta, hogy nagyon husis, szinte ahogy beléptünk az ajtón. És hozzátette, idézem szó szerint: "anyuka, ragassza a gyerek fülét, nem látja, hogy szétáll?!"

Igazat mondott? Tényleg husis? És szétállnak a fülei? (Én ezt nem látom rajta, egyiket sem, ezért kérném a ti véleményeteket! Elég bunkó stílusú a védőnénink, nem igazán merek rá hagyatkozni...

[link]

[link]

2012. febr. 15. 17:47
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
Egyetértek az előtte, szólókkal! Tökéletes :) Nagyon aranyos.
2012. febr. 15. 21:34
 32/38 anonim ***** válasza:
GYÖNYÖRŰ! Csak akkor menjetek hozzá ha muszáj!
2012. febr. 15. 21:51
 33/38 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm mindenkinek! :)

Nagyon jól estek a válaszok, meg is nyugodtam! :)

Nem idegesítettem volna fel magam ennyire ezen, ha tesóméknál nem lenne ez a pajzsmirigyes probléma. Félek, nehogy az én kislányomnál is ilyen gond legyen.

Még egyszer köszi mindenkinek! Most átlöktetek a ló túloldalára, és aggódás helyett dagadok a büszkeségtől! :)

Minden válaszadónak repült a zöld kéz! :)

2012. febr. 15. 22:15
 34/38 anonim ***** válasza:

cseréld le a védőnőt, vak, meg bolond egyben

agyrém! húú de utálom az ilyeneket!!

a babád gyönyörű!!!

de tényleg én ezt nem is értem, hogy mondhatta erre a kislányra hogy eláll a füle? őt látta egyáltalán? akkor az én kisfiaméra mit mondott volna? hogy szögeljem a fejéhez? mert a ragasztó már nem segít? :)))

hát tényleg azt sem tudom nevessek vagy sírjak az ilyeneken

2012. febr. 15. 22:57
 35/38 anonim ***** válasza:
Ez a gyerek csodaszép!!!! Husisnak egyáltalán nem mondanám, elálló fülűnek pedig végképp nem. Az a védőnő még nem látott akkor elálló fülű embert vagy gyereket!
2012. febr. 15. 23:46
 36/38 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz, ez a nő nem normális:S Ugyancsak szép baba:)Az én kisfiam 3800g-al született és 1 hónaposan 5500g volt.4 hónaposan volt 8,5 kg.1 évesen 11,5kg.Most 21 hónapos és 14,5 kg,de 92 cm.Nem duci.Rengeteget eszik,de most már,hogy sokat mozog így nem látszik rajta,hogy sokat hízna.E.
2012. febr. 16. 06:57
 37/38 anonim ***** válasza:
Én nem olvastam el egy kommentet sem,de semmi baj a súlyával,és amikor olvastam hogy mit mondott,"anyuka,ragassza a gyerek fülét,nem látja hogy szétáll?"Na én abban a pillanatban elküldtem volna a jó édes anyjába....mi az hogy ragassza a fülét???Nem kutya.....hú,el sem hiszem hogy van ilyen,meg hogy mondhat ilyet valaki,pláne védőnő létére...meg amúgyis...Gyönyörű a kislány,semmi baj a fülével,ez nem látott még szétálló füleket...
2012. febr. 17. 13:10
 38/38 anonim ***** válasza:

Egy dundi kismalacra számítottam, nem egy cuki édes babára.

6 hónaposan az én lányom úgy nézett ki, mint egy Michelin baba.. hurka, hurka hátán, borzasztó volt, pedig csak anyatejet kapott, egy gramm tápszert se. Na ő dagi volt, nem a te babócád.

2012. febr. 29. 20:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!