Igazat mondott a védőnő? Aggódom!
A lányom most 3 és fél hónapos, kereken 6000 gramm.
2900 grammal született, a védőnőnél ma voltunk, iszonyatosan leszidott, mert csak fél éves korára kellett volna megdupláznia a súlyát, és szerinte túletetem. Már a mérés előtt is mondta, hogy nagyon husis, szinte ahogy beléptünk az ajtón. És hozzátette, idézem szó szerint: "anyuka, ragassza a gyerek fülét, nem látja, hogy szétáll?!"
Igazat mondott? Tényleg husis? És szétállnak a fülei? (Én ezt nem látom rajta, egyiket sem, ezért kérném a ti véleményeteket! Elég bunkó stílusú a védőnénink, nem igazán merek rá hagyatkozni...
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek! :)
Nagyon jól estek a válaszok, meg is nyugodtam! :)
Nem idegesítettem volna fel magam ennyire ezen, ha tesóméknál nem lenne ez a pajzsmirigyes probléma. Félek, nehogy az én kislányomnál is ilyen gond legyen.
Még egyszer köszi mindenkinek! Most átlöktetek a ló túloldalára, és aggódás helyett dagadok a büszkeségtől! :)
Minden válaszadónak repült a zöld kéz! :)
cseréld le a védőnőt, vak, meg bolond egyben
agyrém! húú de utálom az ilyeneket!!
a babád gyönyörű!!!
de tényleg én ezt nem is értem, hogy mondhatta erre a kislányra hogy eláll a füle? őt látta egyáltalán? akkor az én kisfiaméra mit mondott volna? hogy szögeljem a fejéhez? mert a ragasztó már nem segít? :)))
hát tényleg azt sem tudom nevessek vagy sírjak az ilyeneken
Egy dundi kismalacra számítottam, nem egy cuki édes babára.
6 hónaposan az én lányom úgy nézett ki, mint egy Michelin baba.. hurka, hurka hátán, borzasztó volt, pedig csak anyatejet kapott, egy gramm tápszert se. Na ő dagi volt, nem a te babócád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!