Igazat mondott a védőnő? Aggódom!
A lányom most 3 és fél hónapos, kereken 6000 gramm.
2900 grammal született, a védőnőnél ma voltunk, iszonyatosan leszidott, mert csak fél éves korára kellett volna megdupláznia a súlyát, és szerinte túletetem. Már a mérés előtt is mondta, hogy nagyon husis, szinte ahogy beléptünk az ajtón. És hozzátette, idézem szó szerint: "anyuka, ragassza a gyerek fülét, nem látja, hogy szétáll?!"
Igazat mondott? Tényleg husis? És szétállnak a fülei? (Én ezt nem látom rajta, egyiket sem, ezért kérném a ti véleményeteket! Elég bunkó stílusú a védőnénink, nem igazán merek rá hagyatkozni...
Nagyon köszönöm a válaszokat!
A gyerekorvosunk nem mondott semmit, nála 2 hete jártunk. Sajnos már nem is látom többet, mert másik városba költözünk. Remélem, ott végre normálisabb védőnőnk lesz, mert ez a nő egy katasztrófa.
Mikor mentünk hozzá az egy hónapos státuszra, 3 perc alatt lezavarta az egészet, az adatokat meg elfelejtette beírni, de a doktornő észrevette és beírta helyette.
Mellesleg november vége óta nem is láttuk, egészen a mai napig.
Még egyszer köszi - mindenkinek ment a zöld kéz! :)
Ááááááááááá....!
Hú, nagyon örülj neki, hogy ettől a védőnőtől megszabadulsz!
Gyönyörű, tökéletes babád van! Az én fiam is megduplázta a súlyát 3 hónapos korára. És???? Ez a kislány csodaszép, arányos, a füle meg csak akkor tudna kevésbé elállni, ha ki se állna a fejéből... Ez a nő nem normális, ne foglalkozz vele!
Nagyon szép kisbabád van!!!!!
Az enyémnek igenis kiáll s füle, tőlem ezt örökölte, de így imádom.
Én a helyedben jól beolvasnék ennek a nőnek, főleg, ha elköltözöl :)
Gyönyörű a babád. :)
Semmi gond nincs vele, fiam 2800-al született és 3 és fél hónapra duplázott. Nem tömtem, ha kevesebbet adtam, sírt érte. Amúgy nagyon nyúlt is, és a 4. hónaptól csökkent a súlygyarapodás, elkezdett mozogni rengeteget. Akkor már 400-500-akat hízott, most is így van, 11 hónapos.
Tojd le a védőnőd.
Nagyon szép, formás kislányod van. Meg egy idióta védőnőd!
Ez a nőszemély mit szólt volna az én lányomra?! Ő 3 hónaposan kereken 7 kiló volt. A mi védőnők reakciója annyi volt, hogy de gyönyörű ez a kislány, tiszta tesója. A dokinéni pedig azt mondta, csak így tovább, majd ha elkezd mozogni úgyis leolvadnak róla a kilók. És mennyire igaza volt, 9 hónaposan szinte teljesen megállt a hízása, csak nyúlik, ügyesedik és okosodik. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!