Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van itt aki védőnő? Vagy...

Van itt aki védőnő? Vagy ilyen tanulmányokat folytat?

Figyelt kérdés
Én várok túl sokat, hogy azt gondolom, a védőnő tudja értelmezni a vérvétel-leletemet? Nem kéne ismernie a rövidítéseket? Az én védőnőm nem tud semmit. :-(
2012. febr. 15. 09:14
 1/4 anonim ***** válasza:
En az vagyok, bar 3 eve vegeztem es soha nem dolgoztam vedonokent.par dolgot tanulunk/ tanulnak rola fosulin, de oszinten szolva olyan behatoan nem, hogy minden reszletet ki tudjuk ertekelni, mint egy orvos. Persze alap dolgokat terhesseggel, verszegenyseggel kapcsolatban illene tudnia leolvasni a vedonodnek. Persze az is szamit hogy milyen tanulo volt... .sajnos olyanoknak is adnak diplomat akire en sem mernem rabizni az eletemet, nemhogy a gyerekemet... a mai vilagban csak a penz szamit. Sajnos.
2012. febr. 15. 09:24
 2/4 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom hogy kellene-e tudniuk, az tuti hogy az enyém nem tudta. Ránézett hogy minden oké holott én láttam az eltéréseket rá pár napra kórházba kerültem 1 hétre (terhességem alatt).
2012. febr. 15. 09:32
 3/4 A kérdező kommentje:
Jaj, nagyon gáz, hogy felmegyek internetre, és önszorgalomból meg tudom nézni, utána tudok olvasni, hogy melyik érték mit takar. Főleg, ha eltér a normális tartománytól. Ugyanez az érdeklődés jó lenne ha meglenne a védőnőben is, főleg, hogy ez a munkája. :-(
2012. febr. 15. 09:37
 4/4 anonim ***** válasza:
72%

Védőnő vagyok. Nem nem igazán tanultunk ilyesmit, főleg hogy egyik városban más lehet a rövidítés mint másikban ( attól függően milyen géppel dolgoznak ez saját tapasztalat).

Én magamtól tudom szinte az összeset. 3 gyerekem van, 2 védőnőnk volt 40 körüliek, mindkettő tudta ezeket a rövidítéseket még jónéhány normál értéket is.

Egyéni szorgalom, érdeklődés kérdése.

2012. febr. 15. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!