Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 2 és fél hónapos babám 5...

2 és fél hónapos babám 5 napja nagyon nyűgös, sokat sír. A védőnő azt mondta, hogy a hasa fáj, de én nem hiszem, hogy egész nap attól nyűgös. (papaverines oldatot írt fel az orvos, azt adom neki) Mitől lehet? A többi lent.

Figyelt kérdés
Szerintetek lehet hogy a nagy lehűlés okozza ezt a nyűgösködést? Talán a hidegfront viseli meg ennyire? Gondoltam növekedési ugrásra is, mert a 6 hetes ugrásnál hasonlóan viselkedett!Még a fogzás is megfordult a fejemben, mert néha tömködi az öklét a szájába, kicsit többet nyáladzik, de ez nem túl korai?Ha kézben van akkor nem sír, de ha leteszem, szinte még le se rakom és elkezd "puffogni" és üvölteni...pár perc múlva pedig mosolyog...utána újra üvölt.
2012. febr. 1. 08:50
 1/2 anonim ***** válasza:

Az én kislányomnak is vannak ilyen napjai (teljesen váltózó a hangulata és viselkedése). Szerintem amíg a kezedben nem sír addig nem lehet nagy gondja, elvégre ha fájna valamije akkor az a kezedben is fájna és ott is sírna (szerintem)... Ezért én a saját kislányomnál arra jutottam hogy hisztis kicsikét, és nagyon nehezen viseli a frontokat, ilyenkor még hisztisebb (merthogy kézben az én törpikém sem sír)...

Aztán lehet hogy tévedek, mert első baba...

2012. febr. 1. 08:58
 2/2 A kérdező kommentje:
Nekem is első baba, így nagyon nehéz kitaláni, hogy mi bántja szegényt...azért megvárom, hogy elmúljon ez a nagy hideg, lehet hogy tényleg frontérzékeny, és attól ennyire nyughatatlan...
2012. febr. 1. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!