Milyen tortát sütöttél a babád 1. szülinapjára?
Sütöttem egy Barbi tortát, [link]
Fekete erdő, tejszínes meggyes volt, és egy dobost, ami csokipuding teavajjal kukavart krémből készült. Mami rendelt egy Minnie egér forma tortát, az szép volt, de, növényi tejszínes, nem volt finom, de lányom az ujjával csak úgy nyalta le a krémet. Minddből evett, nagyon ízlett neki.
10 hónaposan kapott már tortát sütit, nem paráztam hogy jajj, van benne tojás, meg, tej, meg cukor, hisz a túrórudiban, babapiskótában, fonott kalácsban.... is van, azokat meg már 8-9 hónaposan kapott.
Itt van egy tej és tojásmentes első szülinapi torta, én ezt csináltam meg Neki, a második, vaníliakrémes változatot, mert kétféle van. :) Almalé helyett 100%os körtelével. Isteni finom lett (sokan elkérték a receptet), Ő pedig imádta "szétmaszatolni". :) Sok sikert, és jó egészséget !
Isten éltesse a Babádat!!!
és egy almáspitét. A fanta tetejére kakaóval rá írtam a nevét és, hogy 1 éves
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!