Mit kapjon 1 éves szülinapjára, ha nővérétől úgyis minden játékot elörököl?
Figyelt kérdés
2012. jan. 16. 14:04
1/3 anonim válasza:
azért biztos van olyan, ami nincs meg a nagy tesónak. Nézz szét alaposan a boltok kínálatában. én is azt gondoltam, meg van minden, de azért a kisebbnek is lehet venni mindenfélét. nem írok példákat, mert nem tudom mitek van.
2/3 anonim válasza:
így nem írtad, mitek van, elég nehéz bármit is mondani. 1éves szülinapos ajándékos kérdést és válaszokat sokat találsz itt, nézted?
keresztlányomnak ilyet vettem:
hatalmas sikere volt.
Lányomnak inkább leporellokat veszek, mert imádja, meg cintányért, fogantyús puzzlet, rumbatököt, tologatós játékot, most éli a hangoskodós korszakát és remélem hamarosan elindul, jól jön majd a tologatós is.
3/3 A kérdező kommentje:
Ami már van: baba és babakocsi, járássegítő, sütifaló bödön, mókakocka, lego duplo (bár ő még kicsi ehhez), zenélő oroszlán,viziló,zsiráf, konyha (ehhez is kicsi még). Activity házikó, könyvek, állatos zongora, labdák, tolókaros tricikli. Még nem állt fel, nem jár.
2012. jan. 17. 07:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!