Dühöng, ha rászólók, hogyan kezeljem?
Figyelt kérdés
11 hónapos kisfiam dühöng, morog (ezt hallani kellene, borzalmas) ha rászólók, vagy elveszek tőle olyat, amivel nem lehet játszani,földhöz csapja, éppen, ami a kezében van. Megfeszül a morgás közben. Olyan, mintha nagyon feszült és ideges lenne, nem korai ez még? Én próbálok nem kiabálva, csak határozottan rászólni, nem tudom hol látta ezt a viselkedést. Másnál is van így? Ti hogyan kezelitek? Ne vegyek tudomást erről a viselkedésről és majd kinövi?2012. febr. 14. 11:30
11/11 anonim válasza:
ne aggódj, ez tök normális, én fiamat kellet volna látnod 1 éves kora körül, ő is nagyon kis agresszív volt:)
Jó amit előttem írt a hozzászóló, hogy pl azt mondd" hagyd csukva" ez nekünk bejött.
Én is sokat idegeskedtem, határozottan rászóltam,kiabáltam néha.És meg kell, hogy mondjam, ha nagyon durva méreteket öltött a hisztije(pl dühből vert, harapott)akkor elvertem a fenekét.Azt hittem semmi értelme, de most 16 hónapos és szépen lehiggadt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!