Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Senkinek nem anyagi teher a...

Senkinek nem anyagi teher a tápszer megvétele manapság?

Figyelt kérdés
Egyetlen kérdést sem olvastam eddig h arra panaszkodott volna valaki, h nem telik tápszerre, pedig ha jól belegondolok, csak az esti+reggeli tápszer kb 10.000ft. Aki arra kényszerül h napi 5ször adja (és 6hó után elvileg doki sem írja fel), annak több 10.000Ft...
2012. febr. 14. 10:46
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Én már egyszer megkérdeztem,hogy milyen árban tudnék olcsóbb tápszert venni 6. hónap után,mert nekem is sok volt a 3000ft-os,amit nem lehetett kiíratni már utána.

3 olyan választ kaptam,aki olcsóbbat tud.Lehet,hogy kevés családba gond ez?

Nagyon nehezen tudtam meg,hogy a Milupa1 900g-os 1700ft,recept nélkül is.Az én kisfiam nem allergiás,minden tápszert elfogadott,akkor miért vásároljak dupla áron?

2012. febr. 14. 11:34
 12/19 anonim ***** válasza:

nemrég volt egy kérdés,hogy mik az ideális feltételei a gyerekvállalásnak

na erre tudnám írni,hogy ne jelentsen gondot megvenni agyereknek az ennivalót.mert hogy neki a tápszer az ennivaló.természetesen drága,de muszáj

2012. febr. 14. 11:44
 13/19 anonim ***** válasza:

De igen!Megterhelő.

A lányom 3 hónapos koráig kapott HA-s tápszert,az 12.000 volt havonta,8 hónapos koráig ette az 1-est (felhalmoztuk,míg lehetett receptre kiíratni) ez már barátibb volt,mert 5000/hó volt a max.Most már 2-est eszik,egy doboz 2500Ft,ebből kell 3-4 egy hónapban,de erre a kis időre már kibírjuk,egy éves korától tejet fog kapni már.

2012. febr. 14. 12:03
 14/19 anonim ***** válasza:
Nyilván nem olcsó, csak épp ezen nem fog senki panaszkodni. Mert ez kell, erre szükség van. A lányom egyetlen tápszert iszik meg, amiből a fél liter 450-600 Ft között mozog. Általában 499-ért veszem. És az egy napi adag. Ha kiszámolom, az durván 15.000 Ft/hó. De ez van, nem tudok mit csinálni. Max. annyit, hogy figyelem az akciót, és ha valahol olcsóbb, akkor veszek többet. Most is a Brendonból rendeltem, mert ott 345 Ft. Nem mindegy.
2012. febr. 14. 12:40
 15/19 anonim ***** válasza:
Én ikreimnek 7 hónapos korukig Beba Ha tápszert vettem, mert vannak allergiásak a családban (felírva is horror volt az ára). Utána Dm-es és Rossmann- os tápszert kezdtem venni. Sokkal olcsóbb, van mindenféle kuponom is mindkét helyre. Meg vagyok velük elégedve, babáim is szeretik.
2012. febr. 14. 13:31
 16/19 anonim ***** válasza:

A kisfiamat születésétől tápszereznem kellett, mert nem volt tejem. 6 hós koráig 15-18 ezer forint ment el tápszerre. Megmondom őszintén, hogy erre egyáltalán nem készültem, de innentől kezdve nem volt havonta fodrászkodás, 2 havonta kozmetikus. Amit csak lehetett magamtól vettem el, mert az nem fordulhat elő soha, hogy neki ne legyen étele, pelusa, tisztálkodási szerei, ruhái, játékai.

19 hós fiú anyuja

2012. febr. 14. 13:55
 17/19 anonim ***** válasza:
Nekem is drága, de úgy vállaltam a 2. babát, hogy bele volt kalkulálva. Sajnos szoptatni csak 3 hónapig sikerült (addig csak azt kapta), utána még egy hónapig tápszer mellett. Egészségügyi okok szóltak közbe (nálam), és bizony és is sajnálom rá a pénzt, de ez van. Havi 10 körül van most (4 doboz BEBA HAAR), és ez lesz egy éves koráig, mert allergiára hajlamos a baba. Kap mellé zöldséget, gyümölcsöt is, napi 2 evésre, igy 4-5 alkalom a tápszer.
2012. febr. 14. 14:25
 18/19 anonim ***** válasza:

Nekem az áram elengedhetetlen!

Pl. akkor nincs hűtőjük? Nyáron hol tárolják az ételt? Vagy,ha nagyobb lesz a gyerek este LED-es lámpa fénynél tanul? Aztán meg vihetik szemészetre!

Továbbá én úgy gondolom,hogy lehet,hogy van,aki a tv-t is luxusnak tartja, de majd amikor ez a gyerek iskolás lesz és az osztálytársai azt mesélik milyen mesét néztek az este, ő meg nem tud hozzászólni!

Én úgy gondolom,hogy a gyerekneveléshez, vállaláshoz kell egy minimális az alap. Amiben a víz,fűtés, villany igenis benne van!

2012. febr. 14. 15:21
 19/19 anonim ***** válasza:
Hát igen...az áram nálam is "alap".Én úgy tudom elvileg csecsemőt haza sem lehet vinni olyan házba ahol nem megoldott a víz,áram,fűtés...
2012. febr. 14. 16:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!