Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha már hozzátáplálsz, de még...

Ha már hozzátáplálsz, de még nem váltottál ki étkezést elég a napi 500ml tápszer, vagy mennyi kell?

Figyelt kérdés
2012. febr. 8. 09:37
 1/4 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam 11 hónapos már csak kétszer kap tápszert egy nap, a többi étkezés szilárd, és azt mondta a védőnőnk, hogy a 400ml legyen meg. A védőnőt kellene megkérdezni, az a biztos, amit ő mond. Mondjuk, ha nem éhes, és nem igényli akkor lehet, hogy elég.
2012. febr. 8. 12:21
 2/4 anonim ***** válasza:
Az előbb is akartam kérdezni, hogy mennyi idős a babád, mert attól is függ a mennyiség?
2012. febr. 8. 12:54
 3/4 A kérdező kommentje:
4 és fél hónapos 7000g
2012. febr. 8. 13:02
 4/4 anonim ***** válasza:

Az én lányom ennyi idősen 4*200ml tápot kapott,tehát összesen 800ml-t.

Csak kóstoltattam délelőtt,nem igazán nevezném még hozzátáplálásnak.

Most 6 hónapos és 3*210ml tápszert kap,délben pedig főzeléket vagy tejberizspépet eszik és ha még kér akkor kap utána tápszert.A tejberizspépből megeszik egész adagot és utána még megiszik 70-100ml tápszert,a főzelékkel még nem jutottunk el egy egész adagig,ami 190g lenne,tehát ilyenkor még több tápszert fogyaszt el.

Szerintem kevés az 500ml.

2012. febr. 8. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!