Mit tegyek szerintetek, hogy a 9 hónapos lányom valamiből megigya a tápszert?
Esetleg nagy fecskendő? Nekem anno a szoptatási tanácsadó javasolta.
Vagy sima 1 dl-es presszós vastag falú üvegpohár. A fiam abból tanult meg inni, a csőrös poharakat én nem szerettem mert nehéz igazán tisztán tartani.
Bocs, hogy nem tudok érdemben válaszolni, de ugyanez a problémám, fogy a tejem, és nem hajlandó cumisüvegből inni, vagy itthon vagy 5fajta, kész pazarlás volt megvenni, de egyáltalán miből és mit fog enni??!! MA megpróbálok ebédre sinlacot adni, hátha estére lesz elég tej...
Együtt érzek :-)
Ha valami megoldást találsz, kérlek írd meg, mert nálunk is ugyan ez a helyzet.
ÉN tápszer helyett tejpépet adok reggel és este (eszembe sem jutott kanállal adni a tápszert, de nem rossz ötlet).
8 hós múlt a kisfiam, csak vizet hajlandó cumisüvegből inni, ha megérzi, hogy tápszer van benne, eltolja.
ÉN napközben próbálok minél több tej alapú cuccot adni neki, hogy meglegyen a fél liter egy nap. Most választotta le magát, nem akar már szopni sem. Így a tejem is elapadt, alíg van valamennyi. Kap natúr joghurtot, túrót, sajtot, és tejpépet, így nagy nehezen meg van a fél liternyi tej alapú kaja egy nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!