Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tápszer kérdés?

Tápszer kérdés?

Figyelt kérdés

Kislányom egy éves múlt. Beba Ha pro tápszert iszik reggel-este. Az a gondunk, hogy az utóbbi időben nem igen issza meg. Van, hogy csak 100-120ml-t iszik meg de olyan is volt, hogy 60ml-t.Próbáltam más tápszert azt azonnal kiköpte, próbáltam kicsi baba kakaót bele rakni de az sem ízlett Neki, így sem ivott többet. Nem szeretném még elhagyni a tápszert mert egyébként sem egy nagy súlyú baba és sok benne a vitamin stb.

Mit tanácsoltok mit tegyek? Akinél volt hasonló probléma mit tettetek?

Köszönöm a válaszokat!

2012. febr. 3. 09:24
 1/4 anonim ***** válasza:
1 éves kor után el lehet hagyni a HA tápszert, ha nem allergiás. Én próbálkoznék sima tápszerekkel, vagy akár babatejet is lehet már adni. Az én fiam 3-4 hónaposan nem fogadta el a HA tápszert, és vagy 8 félét kitpróbáltunk mire találtunk olyat ami bejött.
2012. febr. 3. 10:31
 2/4 anonim ***** válasza:
Próbáld ki a babatejet (Nestlé nagyon jó), tele van az is vitaminnal és ásványi anyaggal. De csak reggel add neki, este pedig tápszer helyett próbáld ki a tejpépeket kanállal, ezek nagyon táplálók, de könnyen emészthetők éjszakára (és segít áttérni a szilárd vacsira). Az én fiam nagyon szereti pépek közül a Milupa stacsatellásat és a kekszes-piskótásat, pépből a Nestlé nem olyan finom.
2012. febr. 3. 11:23
 3/4 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a válaszokat!

Ez a Nestlé babatej ez por alapú vagy lehet folyadék formában kapni? Ajánlották már nekem is, hogy adjak baba tejet.

Tudnál esetleg linkelni kedves Második, hogy pontosan Ti melyiket használjátok, kipróbálom!

Köszönöm

2012. febr. 3. 18:43
 4/4 anonim ***** válasza:

[link]

Én ezt adom a fiamnak 1 éves kora óta, nagyon szereti.

2012. febr. 6. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!