2-es tápszer csak 6 hós kortól adható?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy esetleg a hozzátáplálás miatt szabják ezt a kort.Tehát egy 4,5 hós, már gyümölcsöt, pépet evő babának nem lehtne adni?(Jobb ízűek, és az én fiam szörnyen válogatós:-( )2012. jan. 30. 07:34
1/7 anonim válasza:
Nem a hozzátáplálás, hanem az összetételek miatt. A humana baby fit tápot próbáltad már? Azt nagyon sok baba szereti, kellemes banános íze van, az ára is jó főleg receptre.
2/7 A kérdező kommentje:
Már próbáltam.Amit még nem, az a BEBA és a HIPP.De a héten ezek is sorra kerülnek.
2012. jan. 30. 07:45
3/7 anonim válasza:
Mi bebát használtunk,nagyon jó volt!
4/7 anonim válasza:
én 4,5hós korától adom.védőnő tanácsára.
5/7 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó!
Miért?Az én babám már eszik tejpépet és gyümölcsöt, de a tápszerevés kínkeserves....
2012. jan. 30. 13:29
6/7 anonim válasza:
Ahogy elkezdtem a hozzátáplálást nem fogadta el a tápszert.már a 4.et próbáltam(banánosat is)de semelyiket nem akarta elfogadni.aztán végül nagy nehezen ezt elfogadta.a védőnő mondta,hogy hagyjam a HA-sat,mert az kesernyés ,lehet azért nem szereti,én meg mondtam erre,hogy akkoor már a 2-t adom neki.ő meg mondta,h jó.ártani nem ártasz.több vitamin van benne.ennyi.
mi már 7 hónaposak vagyunk és mára már mondhatom,hogy talán még szereti is kis túlzással.(napi 3-4decit eszik,de ez már haladás)sokáig 1-2 decit evett naponta maximum.
7/7 A kérdező kommentje:
Nálunk is ez lehet a gond.A hozzátáplálás óta megy a cirkusz.Valószínűleg én is veszek 2. tápszert, köszi, hogy írtál!
2012. jan. 30. 14:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!