Ha betöltötte babám az 5. hónapot, emelhetem a tápszer adagot 210 ml+7 kanálra? Kicsit soknak tűnik, mert az ugye kb 230-240 ml lesz összesen. Biztos megeszi, csak aggódom hogy túletetem. (BEBA HA szenzitív)
Nem lakik jól, sirdogál a végén. Csak a doktornő szerint nagyon sokat gyarapszik és 180-190-ig korlátozta és azt mondta utána adjak neki vizet ha még sír...
Ezért kérdezem, hogy más 5 hós babája 210-et eszik-e, mert elvileg a dobozon az áll, hogy 5-7 hóig 210+7 kanál
nekem rengetegnek tűnik. egy 5 hónapos, hozzátáplált babának elméletileg elégnek kéne lennie napi 500ml tápszernek, na most a babád azt 2 étkezésre bavágja :D
enyém most 2,5 éves kb. fél éve bír 2,5 deci tejet meginni, 5 hónaposan az adagja olyan 160-170ml volt :O
szerintem ha ennyire nem lakik jó, el kéne kezdened a hozzátáplálást, vagy este egy adag tejpépet kaphatna.
ez a vizes dolog jó, tényleg muszáj egy 5 hónapos tápis babának vizet adni, azért napi 2-3 deci vizet minimum meg kéne innia de attól jól nem lakik :S
bocs csak most láttam a kommentedet.
3/4 üveg bébiétel után mennyi tápit kér?
és milyen kaját adsz neki?
ugye nem gyümit????
Szerintem ez nagyon sok. A lányom ennyi idősen 150-180 ml között evett, pedig nem volt pici baba. Aztán szépen evett mást is, és elhagytuk a tápszereket, vagy kevesebb lett.
Mivel tápszeres, szerintem is próbálhatsz esetleg tejpéped adni neki, az sokkal laktatóbb.
olyat ne csinálj, hogy 1 üveggel 2x-re adsz oda.
nem ugrálunk ide-oda a hozzátáplálással.
egy étkezésre adj akár 1 üveggel is ha már 1 hte hozzátáplálsz. és ha már megeszi és nem kér utána akkor jöhet a 2. étkezés.
gyümit ne adj neki. az gyorsan bomló szénhidrát, vízből és cukorból áll. semmi szüksége nincs egyenlőre, majd ha a főzelékkel kiváltottál egy étkezést akkor jöhet a gyümi :) tejpépnek az összetevője tápszer, csak azért jóval laktatóbb, próbáld ki egyik tápis étkezés helyett :)
mondjuk ha HAs tápit eszik akkor HA-s pépet vegyél, pl. van HA rizses tejpép, én a tescoban vettem régen, de biztos máshol is lehet kapni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!