Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha betöltötte babám az 5....

Ha betöltötte babám az 5. hónapot, emelhetem a tápszer adagot 210 ml+7 kanálra? Kicsit soknak tűnik, mert az ugye kb 230-240 ml lesz összesen. Biztos megeszi, csak aggódom hogy túletetem. (BEBA HA szenzitív)

Figyelt kérdés
2012. febr. 11. 10:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

A kisfiam 3 hónaposan evett 180 ml-t, napi 5x.(éjszaka nem kelt)

5 hónaposan 210 ml-t.

Most 7 hónapos, 240ml-t eszik, napi 3x.

Tízórai, uzsi kiváltva: gyümölcs, és főzelék, újabban hússal.

Nem kövér egyáltalán. Szerintem attól is függ, milyen hosszú egy baba.

2012. febr. 11. 11:40
 12/14 anonim ***** válasza:

Ja, igen, én ZÖLDSÉGGEL kezdtem a hozzátáplálást (sütőtök, répa, ...)

Ezután csak első 2-3 alkalommal kapott tápszert.

Miután 3 alkalommal benyomott 100 g répát, nem adtam utána tápszert, csak teát.

2012. febr. 11. 11:42
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.A kiváltással teljesen elvesztem. Megeszik ő egy üveg répát, sütőtököt, szereti is. De utána sír a tápszerért. Pár napja megitta az egész adag tápszerét a sütőtök után. Bár krumpli nem volt benne tehát nem főzelék volt. Nem jó ez így, de már nem tudom hogy váltsam ki a tápszert. Vagy nem adok neki utána, de akkor meg sír...
2012. febr. 11. 14:29
 14/14 anonim ***** válasza:
Szerintem már nyugodtan tegyél bele krumplit és nemsokára a húsit is elkezdheted.Az én lányom is ezt csinálta az elején.Most 7 hónapos és már 3 étkezést kiváltottunk.
2012. febr. 11. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!