Hordozós kabátot használ valaki?
Mi használunk. Elöl vagy hátul hordozol? MEkkora a gyereked?
Mikor aklarod hordozni (mármint mindjárt vége a télnek, lehet, hogy egy hordozós takaróval olcsóbban kijönnétek).
Mekkora a babád? 8- 9 hónaposan már van baba, aki nem szeret egybe öltözni, tényleg jobb lenne a hordozótakaró.
Ha kabátot szeretnél milyet? Elölhordozáshoz elég egy ó nay kabát, háti hordozáshoz pedig a legolcsóbb és tényleg személyre szabható ha átalakítasz vagy ügyeskezű, varrni tudót megkérsz, hogy segítsen. Akkora kabát kell, hogy csípő magasságban elférjen a baba lába, felül pedig ki kell vágni egy téglalapot a kabátból, polárból betétet varrni a kivágott rész két oldalára (és alulra is lehet), ennek a résznek a tetejére behúzót varrni és kész is a hordozós kabát:)! Megpróbálok Neked szabásmintát keresni.
Sziasztok! Hú, hát Ti nagyon ügyesek vagytok, én nem tudok varrni. Pontosabban nincsen varrógépem és a házi kis javításokon kívül még nem próbáltam semmit...
Igazándiból most vettünk egy Manducát, tehát most kezdődik a hordozós időszak, már alig várom! A kisfiam hétfőn lesz féléves! :)
Még egy darabig elöl hordoznám, aztán háton. A hordozótakaróra én is gondoltam, de az véd rendesen, nem "fúj be" sehol a szél?
Gondolom, a kabátra venném fel a babót és úgy jönne rá a takaró, ugye? Mennyire kell alá beöltöztetni? Láttam négyévszakos hordozótakarót, az jó lehet vajon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!