5 hetes a kisfiam. A teákat, a babavizet mint kiköpi. Adhatnék neki vízzel higított babaitalt (sárgarépa-sárgabarack-alma koktél)?
Tudom, hogy 4 hónapos kortól ajánlják és ez van rajta is, de ha a babavízzel keverném és tényleg csak egy kicsit öntenék bele az íze miatt? Hátha így megissza.
Kevés a tejem, tápszert kap mellé. Semmi más folyadékot nem fogad el, sem teákat, sem a tiszta babavizet.
Segítsetek!
Bocsi,de nem lehet hogy nem is kell neki?
Amíg nincs szilárd táplálék addíg a tejjel meg a tápszerrel elég folyadékhoz jut,és szerintem még az 5hetes kor nagyon korai. Ha szomjas lenne úgyis inna akár forralt vizet,akár teát.Szerintem jobb ha az édes ízekhez nem szoktatod hozzá.
az én tápszeres fiamnak teát adtam mecsekbabyt úgy, hogy ízesítettem egy kis cukorral és egy kis citromlével megitta és most is azt szereti a legjobban , jobban megissza mint a gyümölcsleveket (babáknak való)én már 2 hetesen is adtam neki
semmi baja nem lett tőle szép egészséges 5 hónapos kisfiú aki nincs elhízva a hozzáadott cukortól, ert sokan ezzel jönnek nem olyan sokat kap, hogy elhízzon vagy rosszak legyenek a fogai...
ő sem itta meg üresen vagy a vizet
adj neki nyugodtan először kóstóltasd meg vele és nem észlelsz rajta semmit add neki
:)
kis cukor vagy kis citrom a teába, vagy mindkettő
nem kérek lepontozást, orvos ajánlotta :)
mi ez a nagy lepontozás?
lassan már ott tartok, hogy utálok válaszolni 1 kérdésre, mert olyan sok a nagy okos, akkor csak válaszoljato ti!!!
Amúgy meg a kérdező tanácsot kért én csak leírtam hogy én hogy adtam a fiamnak....
ebbe mi nem tetszett nektek leírnátok?
ja én is adtam a fiamnak Hippes teát és attól sem lett baja a picinek
miért csak vizet igyanak?
egyetértek. miért kell lepontozni azt, aki itatja a babáját????miért ne ihatna folyadékot???
emberek, gondolkodjatok már!!!!!
ez olyan, mintha azért pontoznád le, mert tápszert ad a babának, mert mondjuk nincs teje.
borzasztó ez a primitív hozzáállás!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!