Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Meggyőznétek a páromat, hogy...

Meggyőznétek a páromat, hogy fiú kisbabának nem kell fülbevaló?

Figyelt kérdés
Én úgy vagyok ezzel, majd ha nagy(legalább tizenéves) lesz akkor majd ő eldönti, hogy szeretne vagy sem. Apa viszont azt szeretné, hogy ugyan olyan legyen neki is a bal fülében, amilyen neki is van.
2012. febr. 13. 17:21
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
6%
Sajnálom a gyerekedet, hogy ilyen korlátozott gondolkodású anyja van. A fülbevaló pedig nem tetoválás. Ha nem tetszik neki később ki veszi és kész. Nem marad több nyoma, mint egy anyajegynek. Ja és az apukát is minősítitek. Talán neki is joga van elmondani a véleményét. Vagy netán ŐT is kisebbségnek tartjátok? Szomorú, hogy azért mert valaki más akkor szerinted buta? Nem vagyunk tanulatlan szülők. 4 gyerekünk van, három kitünő tanuló. Anno az oviban és most az iskolában is jó véleménnyel vannak ròlunk a pedagógusok. Ami nem mindegy, hogy tisztelnek a gyerekeink és barátként mindent megosztanak velünk. Pedig a legnagyobb kamasz. Azt hiszem, ha korlátozott gondolkodásù szülő lennék, ez is másképpen lenne.
2012. febr. 14. 14:29
 22/26 anonim ***** válasza:
68%

"Sajnálom a gyerekedet, hogy ilyen korlátozott gondolkodású anyja van. "

Az én gyerekemet feleslegesen sajnálod, egyáltalán nem szorul rá. Pláne nem a te sajnálatodra, már meg ne haragudj:D

Azért kellene sajnálni, mert az anyja nem majom? Vagy mert nem erőltet rá valamit a gyerekre, amibe annak nincsen beleszólása?

A te gondolkodásod némileg korlátozottabb az enyémnél, és azt hiszem, ha már felhoztad a témát, akkor egyértelmű, hogy jobban kellene a saját gyermekedet sajnálnod a szülei miatt, mint az enyémet.

Nem gondolom, hogy valaki attól korlátozott gondolkodású, mert nem csinál bazári majmot a gyerekéből, pláne nem egy két hetes (te jó ég) csecsemőből.

Amit ti csináltok a gyerekkel az nem szabadelvű nevelés, egyszerűen csak szülői önkény.

De azért gyere nyugodtan és magyarázd meg, hogy a 2 hetes fiadnál nem szülői önkény volt, hanem önálló döntés.

A többi általad leírt dolog meg egyáltalán nem tartozik a témához, ez csak felesleges takarózás. Netán te is úgy látod, hogy igaza van a többségnek, azért mentegetőzöl? Nahát.

2012. febr. 14. 14:49
 23/26 anonim ***** válasza:
61%

matene!

Te tartod magad intelligens embernek?

Tudod egy intelligens ember nem mondja a másikra hogy primitív meg korlátozott gondolkodású csak mert más a véleménye mint neked.

2012. febr. 14. 15:36
 24/26 anonim ***** válasza:
72%
Már nem azért, de pont az első oldalon primitivezik a fülbevalós fiúkat, férfiakat. Akkor ez inteligens, mert a ti véleményetek. Nem takarózom, a többit csak azért ítam, mert a sötét szülőnek, nem ilyenek a gyerekei. Ha veletek értenék egyet, nyilván a második fiamnak nem lenne fülbevalója. A nagyobbik fiam jól érzi így magát, hogy az apjával egyforma fülbevalója van. Több fiú osztálytársának is van. Ha nem szeretné a fülbevalót ki vehetné. A védőnônk és a doktornőnk szerint nagyon aranyos. Nem bazári majom. Miért baj ha az apuka szeretne egyforma fülbevalót a fiával? Ja nem tudtam, hogy csak nektek lehet véleményetek.
2012. febr. 14. 17:13
 25/26 anonim ***** válasza:

Kedves matene!

Az első oldalon 1!válaszoló írta azt hogy primitív,te viszont úgy írtad hogy primitívek a hozzászólások.Te írtad többes számban.Természetesen mindenkinek meglehet a véleménye,csak fejezzük ki azt kulturáltan.Részemről ennyi.

2012. febr. 14. 19:22
 26/26 Helga76 válasza:

Na ez egy nagyon régi poszt, közben a fülbevaló is divat lett a fiúknál! :)

De igazából nem azon múlik hogy ki milyen ember hogy van e tetkója, fülbevalója...

Az embert a cselekedetei alapján kell hogy megítéljék. Az meg hogy kiskorában még nem tudja megmondani hogy tetszik e neki, hát istenem a ruhákat sem maga ízlése szerint válogatja. Az én fiamnak 6 évesen tarajos frizura kellett, és az iskolában egy tanár és gyerek sem piszkálta, sőt egyre több gyereknek lett ilyen frizurája. Szerintem a maradi gondolkodás is ártalmas a fiatal generáció nevelésében!

2018. aug. 8. 18:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!