Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Meggyőznétek a páromat, hogy...

Meggyőznétek a páromat, hogy fiú kisbabának nem kell fülbevaló?

Figyelt kérdés
Én úgy vagyok ezzel, majd ha nagy(legalább tizenéves) lesz akkor majd ő eldönti, hogy szeretne vagy sem. Apa viszont azt szeretné, hogy ugyan olyan legyen neki is a bal fülében, amilyen neki is van.
2012. febr. 13. 17:21
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
94%
Mi a lányunknak sem rakattunk be. A fiunknak meg pláne. :-)
2012. febr. 13. 18:19
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Nekem (nő vagyok) 7 lyuk van a fülemen, és sok fiú-pasi barátomnak is van, több is, de úgy gondolom, kisgyereknek semmi szüksége fülbevalóra. Szerintem próbáld lebeszélni róla a párodat.
2012. febr. 13. 18:19
 13/26 alaszka ***** válasza:
100%
Kedves apuka, ne akard kinevettetni a kisfiad! Szerintem még felnőtt pasinak is ciki, de azt majd eldönti ő...
2012. febr. 13. 19:29
 14/26 anonim ***** válasza:
75%

MOndd meg a párodnak, hogy ne akarjon ennyire kicseszni a gyerekével.

Majd minden rácsodálkozó elmondja, milyen szép kislány, és a végén már nem fogja tudni, mi van.

Plusz sosem lehet tudni, hogyan reagál rá a többi gyerek - ha emiatt csúfolni fogják, akkor már késő bánat. És mint tudjuk a gyerekek nagyon kegyetlenek tudnak lenni.

Majd eldönti ő egyedül, akar-e.

2012. febr. 13. 19:46
 15/26 anonim ***** válasza:
74%

Szerintem ma már nem menő a fülbevaló a fiúknál / férfiaknál.

De ha a párod az szeretné hogy kislánynak nézzék hajrá....

Nekem két fiam van 14 éves korig nincs hosszú haj , tetkó és fülbevaló ( utána megbeszélés tárgya lehet).

2012. febr. 13. 20:26
 16/26 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, ha hazaért a munkából a párom megmutatom neki.
2012. febr. 13. 21:16
 17/26 anonim ***** válasza:
68%
már láttam fülbevalós kisfiút. kisebbség...
2012. febr. 14. 00:30
 18/26 anonim ***** válasza:
13%
Ne haragudjatok, de elég primitivek a hozzá szólások. Nem vagyok kisebbség, a 12 éves fiamnak 5 hónapos korától, a kicsinek 2 hetes korától van. Semmi gondjuk, nincsenek meg szólva. A nagy fiam annyira szerette, hogy 2 éves korában a mandula mütét után kereste és addig sírt, amig vissza kellett tenni neki. A mai napig szereti és vagány kis kölyök.
2012. febr. 14. 11:13
 19/26 anonim ***** válasza:
80%

Primitívek? Ugyan miért? Mert nem csinálunk majmot a gyerekünkből? 5 hónapos KISFIÚNAK fülbevaló?

Ehhez tényleg csak gratulálni tudok...

És: tudod nem csak a cigányokat kell a kisebbségen érteni. Én a csökkent értelmű szülőket is a kisebbségbe sorolom. Nagy az isten állatkertje, hajhaj:D

2012. febr. 14. 12:50
 20/26 anonim ***** válasza:
71%

utolsó ez nagyon jó!:-))

2hetes gyereknek fülbevaló???Te jó ég!!

Nekem lányom van,de mi 4,5hónapos korában lövettük be a fülét.Nekem a védőnőm azt mondta először kapja meg az oltásokat.

2012. febr. 14. 14:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!