Meggyőznétek a páromat, hogy fiú kisbabának nem kell fülbevaló?
Juj neeee.
Szerencsétlen kisfiú hadd döntse már el maga.
Kislánynak oké, felnőtt férfinak is oké, de pici kisfiúnak egyáltalán nem oké a fülbevaló. Elég égő.
ha engem kérdezel, kislánynál is várok vele, amíg meglátom milyen az arcformája. Kicsit később már látszik egyáltalán jól állna - e neki, még sok kislánynak is "koravén"lesz tőle az arca, egyszerűen mert nem fülcsis arcormája van.
Az, hogy a párodnak jól áll, -mert olyan az arca- még nem szavatolja, hogy a gyereknek is jól fog állni és minek kiluggatni, ha utána meg senki szerint nem passzol hozzá vagy hülyén néz ki vele és kiröhögik. (jó, a szülők szerint biztos csinos vele, mert az ő gyerekük, de objektíve szarul is állhat...)
Mutasd meg az ide írt válaszokat hátha belátja,hogy ez csak neki tetszene :)
A faluban egy kis srácnak tettek be fülbevalót a bal fülébe,hát mit mondja szegénykém annyira béna volt vele :(
Az én páromnak is van több is a fülében, de soha eszébe sem jutott, hogy a fiunknak is legyen. Megmondom őszintén, hogy nem is engedtem volna.
Majd ha idősebb korában, tiniként szeretne, akkor majd beszélhetünk róla...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!