Mennyit kell ennie egy 5 hósnak szilárd ételből, hogy kiváltható legyen az étkezés?
Figyelt kérdés
2012. febr. 13. 09:36
1/2 anonim válasza:
bocsi nem tudok válaszolni, viszont engem is érdekel..annál is inkább mert a 5 és fél hós fiam bepuszil ebédre egy 160 grammot kb. és utána ugyanúgy cicizik mintha mi se történt volna.
2/2 anonim válasza:
z én fiam 5 hós, ás már 3 kajálást kiváltottunk... kicsit félek attól hogy sokat eszik, de ezek után még simán tátog, de nincshiszti ha nem kap többet :) 11kor eszik egy üveges gyümit (vagy ennek a menniségnek megfelelőt én turmixolok), 14 órakkor megeszik egy egész üveg husis kaját, és ötkor kap egy 3/4 adag tejpépet. Reggel meg este pedig tápit eszik kb 180 milit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!