8 hónaposan hol kéne tartanunk a hozzátáplálásban? Eddig 2 étkezés van kiváltva. Ki hol tart?
7,5 hónapos a kisfiam, hónap végén lesz 8 hónapos.
Eddig reggel-délbe-este tápszer (240ml)
Tízórai: főzelék, +hús
Uzsonna: gyümölcs
Mi legyen a következő? Vagy hol kellene tartanunk már?
Azt mondta a védőnő, ha mégegy étkezést kiváltunk, az is főzelék legyen. És akkor egy nap 2x eszik főzeléket, csak az egyiket hússal. (tehát délben is főzi+hús, majd uzsira is)
Ti hol tartottok?
Úristen!!! Főzelék = zöldség. Nyilván nem telesózva, lisztezve, rántva, habarva, csak pürésítve!!
ELnézést mindenkitől, de épp besokalltam az ilyen válaszadóktól!!! Nyilatkozz arról, amiről érdemben tudsz!!
vááááááááááá
Szóval a 70% fölött várom a véleményeket.
Köszönöm. És mégegyszer elnézést a kirohanásért.
Szia! 70%fölött vagyok,sőt sokáig 90% felett voltam amíg nem jelentek meg a mindenért lepontozó egyedek.
Kisfiam 9.5 hónapos,de igazából már 6 hónapos kora óta csak kétszer eszik tápszert reggel és este.
Tízórai: gyümölcs+joghurt vagy túró+gyümölcs vagy keksz+gyümölcs, vagy tejpép+gyümölcs, vagy babapuding + gyümölcs,vagy zabkása,vagy vízbegríz gyümölccsel
Ebéd: főzelék,vagy hússal vagy anélkül,vagy joghurttal,vagy májjal,vagy tojássárgájával,vagy sajttal
Uzsonna: vagy gyümölcs + vajas,felvágottas,sajtos kenyér falatkák,vagy zabkása,esetleg puding, a lényeg hogy laktatóan állítom össze
4 hónapos kora óta táplálom hozzá,és az orvos tanácsára,egyszerre 2 étkezést váltottunk ki rögtön,mert sajnos 3 hónapos kora óta tápszeres
Köszönöm, kedves utolsó, hogy válaszoltál:)
Csak már igazán ki van a tököm az ilyen retardáltaktól, mint a legelső "reagáló". (Mert ez nem válasz volt, csak reakció)
Köszi!:)
Kedves 20:40-es válaszoló.
Szeretne megkérni a "hulladék", hogy világosítsd fel, mivel táplálja 7,5 hónapos kisbabáját. És légyszíves magyarázd el, te milyen elkészítési folyamat eredményét nevezed főzeléknek.
Köszönettel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!