Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Más babája is ilyen rafkós...

Más babája is ilyen rafkós étkezés ügyben?

Figyelt kérdés
7 hós a kislányom, nagyon szépen eszik kanállal amióta hozzátáplálunk,és nem fintorog,nem undorodik. Minden főzelékben lennie kell répának és almának is,ha valamelyiket kihagyom, már nem eszi meg. Tehát minden főzelék legalább 4 féléből van,pláne,ha újat is be akarok vezetni. Ez baj? Nem nagyon eszi az üvegeset.
2012. jan. 22. 11:49
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
enyém 5,5 hónapos. csak úgy eszi meg, ha van benne alma:)
2012. jan. 22. 12:22
 2/6 anonim ***** válasza:
Az enyém 10 hónapos és ha kimarad belőle a paradicsom,már nem is eszi meg.Így én szinte(kivéve brokkoli-cs.husi főzi) mindegyikbe rakok..Szerintem nem baj. :)
2012. jan. 22. 12:47
 3/6 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam csak almával ette meg a főzelékeket.Most 1 éves és bizony nagyon válogatós,csak a gyümölcsöt szereti enni.
2012. jan. 22. 12:52
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Az elején nekem is mindig kellett bármilyen gyümit rakni a főzelékbe. És én is attól féltem, hogy a zöldségeket nem fogja szeretni. Így lassan elhagytam. Lehet kicsit erőszakos voltam, de már megeszi a zöldségeket is. Persze a mai napig a gyümi a "menő", de az nem járja szerintem, hogy egész nap gyümölcsöt egyen. Mert a tízórai és az uzsi is gyümölcs volt nálunk. Örülök, hogy kicsit rámenősebb voltam, a zöldségek is fontosak és nem lehet minden ételnek édes íze.
2012. jan. 22. 13:21
 5/6 A kérdező kommentje:
Nem az a baj,h nem eszik zöldséget...Mindenféle zöldséget megeszik,csak legyen benne egy kis alma,és sárgarépa is. :) Tízórai gyümölcs, ebéd zöldség, csak kap hozzá almát is. :)
2012. jan. 22. 14:06
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Látnád az én fiam miket eszik. Néha a hajam égnek áll amikor csinálom. Brokkoli,répa, burgonya, borsó, fehérrépa, zöldbab,cékla EGYBEN! Plussz egy kis alma, mert anélkül nem élet az élet. Ez az ebéd. Tízóraira ALMA, őszibarack, vagy ALMA mindegymivel. Uzsi: ALMA ALMÁVAL, és ALMA szilvával. Nagyjából ahogy bevezetek neki 1-1 új ízt, azt követeli is az ebédjébe. De magában nem eszik meg semmit. Pl brokkolit nem eszik burgonyával, vagy céklát burgonyával, csak ha mindent összevegyítek neki. Volt is egy kérdésem, hogy vajon erről le fog szokni, nem baj, hogy 1-1 ízt külön, szinte nem is ismer. Majd meglátjuk:-)
2012. jan. 22. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!