Hogyan kezeljem ezt a helyzetet? Hova tegyek ennyi embert?
Figyelt kérdés
Tegnap estefele apukám testvére bejelentette hogy jönnek babalátogatóba, de az egész családdal(vannak 10-en, abból 4 gyerek, apelláta nem nagyon volt.Kislányom két hónapos, 2 szobás lakásunk van, ami 49 négyzetméter.Ennek a családnak(apa testvérének van két lánya mindegyiknek 2-2-gyerek mindegyiknek nagy kacsalábon forgó palotája, nagybátyáméknak szintén)Laksásunkban még nem voltak.Szépen be van rendezve, de akkora amekkora.És ráadásul a délutáni levegőzés alatt jönnének.2009. jún. 3. 13:11
11/15 anonim válasza:
Szia! Én azt érzem ki a soraidból,hogy Te egyáltalán nem örülsz, hogy jönnek. Ez esetben találj ki valamit, például nem érzed jól magad, jöjjenek máskor. Ha már nagyobb a babád, akkor könnyebb a vendéglátás, én legalábbis ezt tapasztaltam. Amíg csak néhány hetes volt a fiam, tiszta nyügi lett a sok embertől, nem bírtunk vele, miután elmentek, csak sírt és sírt. Most, hogy már 4 hónapos, érdeklődve figyeli az arcokat, sokkal jobban bírja a látogatásokat. Egyébként igaza van az előttem íróknak, 1-2 órás lakásban tartózkodás után mi is javasolni szoktuk a sétát, nekünk nagyon bevált. Ilyenkor jókat alszik a picikém a babakocsiban, és nem fárad le annyira.
12/15 anonim válasza:
Szia!Én szépen megmondanám,hogy ne egyszerre jöjjenek ennyien,még ha csak 1-2 óráról is van szó.Meg kell érteniük.A picinek nem jó az a nyüzsgés és a lakásotok is pici ekkora vendégsereghez.Szerintem ne legyél szégyenlős közölni a véleményedet,a gyerekek meg csak zsibonganak a babó körül.Szépen fokozatosan kell szoktatni az ilyen zajokhoz.Ha pedig sértődés van belőle,akkor az a babalátogatás nem szívből jön,csak képmutatás lenne.A mi lakásunk is 49 nm-es,2 manónk van,3 éves a lányom és 3 hónapos a fiam,ha csak a mama-papa átjön hozzánk már tömeg van:)Az a jó,hogy mi társasházban lakunk,kertünk is van,ilyenkor sokat kint vagyunk,kint is szoktunk enni.
13/15 anonim válasza:
Hát én felhívnám, kerekperec, ne jöjjenek egyszerre, mert nem tudsz ennyi emerrel ekkora baba mellett foglalkozni. Ha megsértődnek, hát jó hülyék, azért ez alap, hogy 2 hós babához nem megyünk csapatostul gyerekkel /!!!/. Én tuti megkérném őket, hogy osztódjanak vagy 3ba, és ettől eddig értek rá!
Ennyi.
14/15 anonim válasza:
Hú...én is utáltam amikor jöttek aztán mindenki csak megakarja simizni dajkálni.....
Érdekes hogy maguktól nem jönnek rá hogy kicsit sokan vannak erre a helyre? Szerencséd van ha jó az idő mert akkor én is a sétát ajánlom, de ha esik?
15/15 anonim válasza:
Találj ki valami pl: beteg lettél fertőző, csőtörés van. Vagy mond meg kerek perec ne gyertek ennyien kicsi a lakás, majd ha nagyobb lesz a baba ti elmentek és kész. Ha megsértődnek így jártak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!