Hogyan kezeljem ezt a helyzetet? Hova tegyek ennyi embert?
menjenek veletek sétálni. aztán felmentek, esznek vmit és mehetnek haza. én így oldanám meg. legalább azok a gyerekek is levegőznek egyet:)
2009. jún. 3. 13:14
2/15 A kérdező kommentje:
anyukám is ugyanezt mondta de ezt nem lehet kivitelezni
2009. jún. 3. 13:15
Én egyszerre 16 embert láttam vendégül , kislányom születése után, 42 m2-es lakásban. Mindenkinek megvolt a helye... Ja és reggel jöttek, este mentek...Ugy gondolom ezt ti is kibírjátok. Én annak idején örültem ha jöttek családtagok babalátogatóba. Levegőztetés?? Hát legyen máskor, vagy aznap maradjon ki :)
2009. jún. 3. 13:15
Szerintem is séta. Menjetek olyan helyre, ahol van kerthelyiség, be lehet ülni, a gyerekek ehetnek egy fagyit, sütit, a felnőttek ihatnak egy kávét, sört.
A lakásban csak kerülgetnétek egymást.
2009. jún. 3. 13:16
Én fogadnám őket a lakásban, aztán javaslatként elmennék velük együtt a séta alatt fagyizni. Aztán - ha van bennük egy kis jó érzés - utána hazamennek.
Egy 2 hónapos babának és anyukájának nem hinnm, hogy akkora öröm lenne egy egész napos vendégsereg, főleg hogy még csak nem is szűk, szeretett családtagok jönnek.
2009. jún. 3. 13:20
7/15 A kérdező kommentje:
Én meg úgy gondolom, hogy megvan már a napirendünk és a gyerek eddig is megérezte ha nem úgy volt, most délutáni szunya van kb 4-kor ébred, kaja s már itt is vannak, én nem bolygatom hogy megváltozzon a séta, a két szobából egyik a gyerekszoba 12 négyzetméter, másik a hálószoba, abban van a franciaágy a nagy gardrób és a számítógép és kifújt, a konyhában bútorok stb, nemtom nálatok 42 négyzetméteren hogy fértek el, nálunk így van a berendezés, nem fogom átrendezni a lakást.A sétát velük együtt azért nem mert megsértődnek és itt a közelben nincs kerthelység.
8/15 A kérdező kommentje:
Ja és koraszülött volt a kicsikém.
9/15 A kérdező kommentje:
Hja, én is örülök neki hogy jönnek, de a családi helyzetet inkább most nem részletezem, nem túl pozitív.
Azt írtad a délutáni levegőzés alatt jönnének. Akkor mi baj a sétával? Nem hiszem, hogy megsértődnének, ha látják a lakást ők is tudják, hogy nem fértek el.
Egy cukrászda, vagy kávézó biztos akad a környéketeken.
Vagy bútorokat falhoztolni, asztalt középre, székek és akkor az asztal körül a felnőttek elüldögélnek, a gyerekek pedig úgyis játszanak.
2009. jún. 3. 13:25
Kapcsolódó kérdések: