Használtok textil pelenkát? Mi a tpasztalat, hogyan használjátok, mikor? Az eldobható pelusok közül melyik vált be leginkább?
Ne haragudj, de mekkora kislányod van Neked, hogy már 3 hónaposan 4-es méret kell a Liberóból?
Az enyém 15 hónapos kb. 10 kg, és most tartunk a 4-esnél.
Különben mi is lila Tescosat és néha Liberót használunk.Eddig beváltak, de mostanában hogy csak egyszer kakil egy nap a leány, azt is reggelre, általában zuhanyozással kezdődik a napunk. Ma reggelre is az egész háta, sőt a hónalja is kakis volt.
Pedig ezek a pelusok gumisok hátul. De hát akkora mennyiséget produkál, hogy nem is csodálkozom rajta.
Én is lila Tescost használok. Tökéletesen meg vagyok vele elégedve. Éjjel kibir akár 10-12 órát is átázás nélkül, és én még a nedvszivó anyaggal sem találkoztam a gyerek posiján. A pamperst elajándékoztam, miután ahányat használtam mindből kifolyt a pisi is.
Szellőztessd sokat a posiját. Fürcsi előtt is, után is, meg napközben is amikor ébren van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!