Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Használtok textil pelenkát?...

Használtok textil pelenkát? Mi a tpasztalat, hogyan használjátok, mikor? Az eldobható pelusok közül melyik vált be leginkább?

Figyelt kérdés
Mi pelenkakiütést kaptunk az egyik pelelenkától (Pampers...), azt tanácsolták, tegyek alá itthon nappal textil pelust.... Az nem igazán vált be, most a déli nagy szunyi alatt inkább pucér popival altatom, jól betekerva. 3hós leány anyukája.
2009. jún. 3. 12:37
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
júj, a 2.soromba nem kell a "nem" szó
2009. jún. 3. 12:50
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Én azt mondom,hogy már olyan drága a villany a víz a mosópor és az öblítő,hogy már jobban megéri megvenni az eldobhatósat.Az Auscan-be lehet most kapni olcsó pelenkát,citromsárga csomagolásban van(a neve sajna nem jut eszembe),1099 ft így 38 ft.ra jön ki darabja.Mi kipróbáltuk és nagyon meg vagyok vele elégedve.
2009. jún. 3. 12:51
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
A Huggies nekem sem vált be, kifolyt a pisi belőle. Lila tescós volt csak az eddig, ami nagyon bejött. Nem kell olyan gyakran sem cserélni. Jól teszed, hogy szabadon hagyod szellőzni. Ez a legjobb, amit tehetsz.
2009. jún. 3. 12:52
 14/15 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de mekkora kislányod van Neked, hogy már 3 hónaposan 4-es méret kell a Liberóból?

Az enyém 15 hónapos kb. 10 kg, és most tartunk a 4-esnél.

Különben mi is lila Tescosat és néha Liberót használunk.Eddig beváltak, de mostanában hogy csak egyszer kakil egy nap a leány, azt is reggelre, általában zuhanyozással kezdődik a napunk. Ma reggelre is az egész háta, sőt a hónalja is kakis volt.

Pedig ezek a pelusok gumisok hátul. De hát akkora mennyiséget produkál, hogy nem is csodálkozom rajta.

2009. jún. 3. 13:01
 15/15 anonim ***** válasza:

Én is lila Tescost használok. Tökéletesen meg vagyok vele elégedve. Éjjel kibir akár 10-12 órát is átázás nélkül, és én még a nedvszivó anyaggal sem találkoztam a gyerek posiján. A pamperst elajándékoztam, miután ahányat használtam mindből kifolyt a pisi is.

Szellőztessd sokat a posiját. Fürcsi előtt is, után is, meg napközben is amikor ébren van.

2009. jún. 3. 13:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!