Calcimusc-ot milyen esetekben szoktatok adni a kicsinek?
Figyelt kérdés
2012. febr. 12. 13:05
1/7 anonim válasza:
Én akkor szoktam neki adni amikor valami kaja kiüti vagy még hatni szokott meleg kiütésre is nálunk.
Amikor náthás volt is ezt adtam neki.
Kiütésre elég neki fél ampulla.
2/7 anonim válasza:
Pl. torokgyulladás.
Vagy csalánkiütés, vagy ha valami megcsípi.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
Most épp kiütéses (túrót evett)
És köhög is.
Akkor adhatok neki?
Mennyit? 8 hónapos.
És hogyan? Kiskanállal?
Na megyek elő is veszem és elolvasom az útmutatóját.
Vagy keverjem bele a teájába?
2012. febr. 12. 13:31
4/7 anonim válasza:
Fél ampullával,teljesen íztelen add neki kiskanállal.
5/7 A kérdező kommentje:
Ráírták a dobozra, hogy napi egynegyed ampulla.
És a maradékot hogyan tároljam? És miben?
Hány napig adhatom neki?
2012. febr. 12. 13:36
6/7 anonim válasza:
Én akkor szoktam adni a kislányomnak ha köhög vagy náthás esetleg kiütése van(bár ilyen még nem igen volt).2-3napig adhatsz neki 1-szer egy fél ampullával,én is kiskanállal szoktam beadni a kislányomnak.A maradékot nem szoktam tárolgatni,vagy megiszom én(nem árt)vagy eldobom.Nyugodtan adhatsz neki felet,a gyógyszertárban nálunk is 2-szer felet írnak rá de a doktornőnk meg mindig azt szokta mondani 1-szer adjak neki.
7/7 A kérdező kommentje:
Rendben, már be is adtam neki,
köszönöm!:)
2012. febr. 12. 14:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!