Aki adott a babájának CALCIMUSC oldatós injekciót azok válaszát várom?
Ha csak az ambula negyedét kell egyszerre beadni, s a másik negyedet később, azt félre teszítek, vagy mindig friset bontotok fel?
Ha félretesszük, azt aznap ha odaadnánk, hűtőben tároljuk?
S a másik felét kidobjátok vagy odaadjátok a babának másnap?
10 hónapos lesz a fiam hónap végén, s még most először beteg a nagyapja hajnali szellőztetésének köszönhetően :(
Én reggel felet, este felet adtam és sem le nem ragasztottam,sem hűtőbe nem tettem!!!Mert rajta is van a dobozon ,hogy nem igényel különleges tárolást...
üdv:gyógyszerész anyuka :)))
S akik hűtőbe tették, mert közben kiderült, hogy a férjem oda tette, azok a beadás előtt mennyi idővel vették ki a hűtőből?
Mert nagyon hideg volt amit a férjem kivett, s inkább újat bontottunk.
Férjem frissentartó fóliába csomagolta. Nekünk muszály a higiéniát is néznünk, s lehet ezúttal ragtapasszal zárjuk le, mert após elég trehány :(
Sajnos ma is veszekedtem vele... szívbeteg a babám, s egyáltalán nem nézi, nem győzök utána takarítani, hűtőbe úgy teszi be a kajáját, h le se zárja s én zárom le mindig ha észreveszem :(
Nem vagyok tisztaság mániás, de amit művel az nekem is sok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!