Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Aki adott a babájának CALCIMUS...

Aki adott a babájának CALCIMUSC oldatós injekciót azok válaszát várom?

Figyelt kérdés

Ha csak az ambula negyedét kell egyszerre beadni, s a másik negyedet később, azt félre teszítek, vagy mindig friset bontotok fel?

Ha félretesszük, azt aznap ha odaadnánk, hűtőben tároljuk?

S a másik felét kidobjátok vagy odaadjátok a babának másnap?

10 hónapos lesz a fiam hónap végén, s még most először beteg a nagyapja hajnali szellőztetésének köszönhetően :(

2011. nov. 22. 23:08
 1/9 anonim ***** válasza:
Félretettem és nem raktam hűtőbe. Viszont másnap újat bontottam.
2011. nov. 22. 23:13
 2/9 anonim ***** válasza:
Szintén. Félretettem a polcra, másnap meg újat kapott
2011. nov. 22. 23:24
 3/9 anonim ***** válasza:
ha délelőtt kapja az egyik felét,estig a hűtőbe teszem neki,amíg megkapja a másikat.de másnap már nem adok darabot,ha véletlen megmarad.
2011. nov. 22. 23:29
 4/9 anonim ***** válasza:
Nekem 2x felet kellett adnom neki. Felet reggel, felet este, én sem dobtam ki, reggel odaadtam neki a felét, félre raktam a másik felét azt meg este. Máasnap mindig újat bontottam.
2011. nov. 23. 09:20
 5/9 anonim ***** válasza:
Pont ennyi idős volt a lányom, mikor adnom kellett neki.Nekem azt mondta az orvos, hogy a felét adjam reggel, ragasszam le az üveget ragtapasszal, tegyem hűtőbe, és nyugodtan adhatom neki estére a másik felét.Sőt!Másnapig is eláll, csak tedd hűtőbe, az fontos!És gondolom azért kell leragasztani, hogy ne kerüljön bele szennyeződés, higiéniai okok miatt.Nem kell kidobni rögtön.Ez orvosi tanács volt, nyugodtan tárolhatod maximum egy napig, hűtőben.
2011. nov. 23. 09:59
 6/9 anonim ***** válasza:

Én reggel felet, este felet adtam és sem le nem ragasztottam,sem hűtőbe nem tettem!!!Mert rajta is van a dobozon ,hogy nem igényel különleges tárolást...

üdv:gyógyszerész anyuka :)))

2011. nov. 23. 13:34
 7/9 anonim ***** válasza:
Oké, én se gondoltam, hogy megromlik, de én mindig, mindenben megfogadom az orvosi tanácsokat, és ezután is így lesz.
2011. nov. 23. 14:29
 8/9 A kérdező kommentje:

S akik hűtőbe tették, mert közben kiderült, hogy a férjem oda tette, azok a beadás előtt mennyi idővel vették ki a hűtőből?

Mert nagyon hideg volt amit a férjem kivett, s inkább újat bontottunk.

Férjem frissentartó fóliába csomagolta. Nekünk muszály a higiéniát is néznünk, s lehet ezúttal ragtapasszal zárjuk le, mert após elég trehány :(

Sajnos ma is veszekedtem vele... szívbeteg a babám, s egyáltalán nem nézi, nem győzök utána takarítani, hűtőbe úgy teszi be a kajáját, h le se zárja s én zárom le mindig ha észreveszem :(

Nem vagyok tisztaság mániás, de amit művel az nekem is sok...

2011. nov. 23. 18:07
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ha beadás előtt egy órával kiveszed, akkor már nem lesz olyan hideg.Én nem éreztem hidegnek, mert a hűtő oldalába tettem, és teában adtam be.A frissen tartó fólia se rossz megoldás, az a lényeg, hogy ne kerüljön bele semmi szennyeződés.
2011. nov. 23. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!