El vagyok keseredve, nem értem miért csinálja ezt csak velem? Mit tegyek?
Lehet, hogy néha enm vagy elég következetes és ezért "tudja", hogy így elérheti a dolgot esetleg, ha elég mérges, hisztis és kitartó.
Neked KELL kitartóbbnak lenned, ha megérzi a gyengeségedet, akkor ő ilyen marad...
Dehogy rontottál el semmit,nagyon is jó anya vagy,csak a srácok ilyenkor olyanok mint Winettou:)Én ha rám így néz,én is visszanézek rá szúrósan,aztán mosolyogni kezdek mire ő is és a végén ismét nagy a luv:)
De ha engem megüt,akkor én is mondom neki,hogy anya sem csinálja ezt veled,ha rossza fát teszel a tűzre.Én látom rajta,hogy megérti,igaz van,hogy nem sokáig használ,de egy két napra bevagyok biztosítva:)
Szia!
Ne haragudj meg érte, de én megnézném a kisfiadat tüzet szóró szemekkel, harci kiáltásokat kiabálva. :))
Nem tudom, hogy én mit tennék, de először biztos egy jót derülnék rajta, aztán megzabálnám, majd közölném vele, hogy bármit csinál, akkor is én vagyok még erőfölényben.
:)))) Nem semmi kis manód van...:)
Próbáld meg a figyelmét valami mással lekötni, az én kis "főnökömnél" ez bevált...
Jahhhhh és ami az év poénja h kislányról van szó:):):)
Szegény pasik:)
Köszönöm mindneki válaszát!Kicsit megnyugodtam!
Amúgy Én is derültem,meg nevettem rajta mikor először csinálta,meg is fogtam és agyon dögönyöztem,erre már Ő is kiengedett és kacagott!Csak most jobban elmérgesedett a helyzet....Tényleg nagyon félelmetesen tud nézni:):)Na de megoldjuk remélem!
Ha vita is van párommal azt is igyekszünk nem előtte tenni...:)
Szép estét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!