Baratom kiberelt szulinapomra egy limuzint, baratokkal, hogy menjunk el bulizni masik varosba, de en nem hagyom egyedul 3 honapos babamat. MIT tegyek? Meglepetesnek szanta, legyek unnepronto, vagy hagyjam a babam, amit en nem akarok?
Figyelt kérdés
2012. febr. 11. 10:52
41/45 anonim válasza:
Az a helyzet, hogy én a 38 évemmel úgy érezném, kilógok a 14-16 éves dizsiző tinik közül. A három hónapos babámat, meg az apjával sem szívesen hagytam volna magára, hogy táncikáljak egyet. Én már kinőttem a diszkók, éjjeli mulatozások időszakából. Inkább a barátokkal szűk körben összejövünk, mindenki hozza a pereputtyot és estig jól érezzük magunkat. Utána hazatérünk a vackunkba. Mindig annál "mulatunk" akinél hely van.
42/45 anonim válasza:
Majd írd meg milyen volt a csapatás!
43/45 anonim válasza:
Jaja írd meg mert mostmár kíváncsi vagyok,hogy tudtál-e arconpörögni!?
45/45 anonim válasza:
Hagyjátok már az arconpörgéssel, na, olyanok vagytok. Hiszen megmondta hogy nem lesz "részeg", csak alkoholos befolyásoltság alatt álló lesz, méghozzá eléggé, ha "ki tud kapcsolni". A részegek ugyanis ezek szerint nem állnak alkoholos bef. alatt, ugye.
Gondolom most majd megmutatódik a normális kapcsolatban élő vénségeknek, akinek szereinte úgyis hazugság látatlanban is az egész élete, hogy igenis nagy érték amit "fiatalos gondolkodának" ért, és csak azértis elmegy hogy megmutassa, hogy milyen remek a gondolkodása.
Kedves kérdező, a kérdésedben már eleve leírva szerepel, hogy nem akarod otthon hagyni a babát, tehát ebben döntened sem kell már. Kérdés hogy ki dönt majd, te, vagy valami más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!