Baratom kiberelt szulinapomra egy limuzint, baratokkal, hogy menjunk el bulizni masik varosba, de en nem hagyom egyedul 3 honapos babamat. MIT tegyek? Meglepetesnek szanta, legyek unnepronto, vagy hagyjam a babam, amit en nem akarok?
Hát én nem mennénk, sokkal fontosabb a babám annál, hogy kocsikázzak meg bulizzak!! főleg ha nincs olyan megbízható személy, akiben 100%-ban megbízom és ő és babám jól ismerik és kölcsönösen elfogadják egymást. A helyedben azt mondanám neki: köszönöm az ajándékot és menj élvezd ki a limuzint! Szülinap lesz még jó néhány amit meg tudsz ünnepelni, ha a baba nagyobb lesz.
Most pedig le lehet pontozni...
Én nem értem, pontosan mire gondolsz, mikor azt írod, saját maga miatt bérelte ki a limót. Miért volna erre szüksége?
Egyébként azt is megteheted hogy elmész velük, hogy ne érezd magad " ünneprontónak" ahogy írtad, de csak egy kicsi időre, aztán otthagyod őket hagy bulizzanak tovább ha jól érzik magukat, a baba szükségleteire hivatkozva, ha tényleg a barátaid, meg fogják érteni. Szervezd meg hogy legyen aki hazahoz, a barátodnak meg szólj előre erről, hogy ne sértődjön meg. A barátod vagy lüke, vagy önző, vagy csak nincs tapasztalata kisbabákkal, azért nem jut eszébe, mekkora baromság kismamának ilyen programot leszervezni a háta mögött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!