Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Baratom kiberelt szulinapomra...

Baratom kiberelt szulinapomra egy limuzint, baratokkal, hogy menjunk el bulizni masik varosba, de en nem hagyom egyedul 3 honapos babamat. MIT tegyek? Meglepetesnek szanta, legyek unnepronto, vagy hagyjam a babam, amit en nem akarok?

Figyelt kérdés
2012. febr. 11. 10:52
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
Szerintem meg felesleges volt kiírni a kérdésed..úgyis te döntesz,itt meg úgyis megosztó válaszokat kapsz.A nagyis dolgot meg nem is értem..heti 15 percre taliznak..annyi elég is a gyermekednek?:/
2012. febr. 14. 13:36
 22/45 anonim ***** válasza:
100%
3 hósan még nagyon kicsi, nem hiszem, hogy baj lenne, ha elmennél, de Te nem akarsz elmenni, és meg is értelek!! nekem 17 hós már a babám , és még csak most hagytuk pár órát kényszerből a sógornőmre, de alig vártam, hogy hazaérjünk. Az anyai ösztön erősebb, mint a bulivágy, ez tök jó!!!! Ez a normális. Boldog szülinapot!!! :-)
2012. febr. 14. 13:48
 23/45 anonim ***** válasza:
46%

Hát én nem mennénk, sokkal fontosabb a babám annál, hogy kocsikázzak meg bulizzak!! főleg ha nincs olyan megbízható személy, akiben 100%-ban megbízom és ő és babám jól ismerik és kölcsönösen elfogadják egymást. A helyedben azt mondanám neki: köszönöm az ajándékot és menj élvezd ki a limuzint! Szülinap lesz még jó néhány amit meg tudsz ünnepelni, ha a baba nagyobb lesz.

Most pedig le lehet pontozni...

2012. febr. 14. 15:00
 24/45 anonim ***** válasza:
Szia! Naaaa? Hogy döntöttél? :-)
2012. febr. 15. 13:16
 25/45 A kérdező kommentje:
elmegyek,de innom kell,hogy kitudjak kapcsolni:/ nem dijazom az otletet,de nem leszek unnepronto :/
2012. febr. 15. 14:23
 26/45 anonim ***** válasza:
60%

Én nem értem, pontosan mire gondolsz, mikor azt írod, saját maga miatt bérelte ki a limót. Miért volna erre szüksége?

Egyébként azt is megteheted hogy elmész velük, hogy ne érezd magad " ünneprontónak" ahogy írtad, de csak egy kicsi időre, aztán otthagyod őket hagy bulizzanak tovább ha jól érzik magukat, a baba szükségleteire hivatkozva, ha tényleg a barátaid, meg fogják érteni. Szervezd meg hogy legyen aki hazahoz, a barátodnak meg szólj előre erről, hogy ne sértődjön meg. A barátod vagy lüke, vagy önző, vagy csak nincs tapasztalata kisbabákkal, azért nem jut eszébe, mekkora baromság kismamának ilyen programot leszervezni a háta mögött.

2012. febr. 15. 14:28
 27/45 anonim ***** válasza:
Kérdező, míg írtam a hsz-t, épp válaszoltál, hogy már döntöttél...jó szórakozást:)
2012. febr. 15. 14:32
 28/45 anonim ***** válasza:
54%
Mondjuk részegen hazamenni egy kisbabához...remek ötlet...
2012. febr. 15. 14:34
 29/45 A kérdező kommentje:
nagyanyja lesz vele,ugyhogy nem fogok reszegen haza menni a babahoz...a baratom azert maga miatt berelte ki,mert o a buli,nagyzos stilus,nem en,egyertelmu,ez rola szol,nem nekem..onzo
2012. febr. 15. 16:07
 30/45 anonim ***** válasza:
70%
Tudom, nem a témához tartozik, de az írásod alapján nekem nem tűnsz 30 évesnek. Én ha nem akarnék elmenni egy buliba akkor bizony nem mennék. Ünneprontás vagy sem felnőtt vagyok és azt teszem ami nekem a legjobb.
2012. febr. 15. 16:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!