Baratom kiberelt szulinapomra egy limuzint, baratokkal, hogy menjunk el bulizni masik varosba, de en nem hagyom egyedul 3 honapos babamat. MIT tegyek? Meglepetesnek szanta, legyek unnepronto, vagy hagyjam a babam, amit en nem akarok?
Figyelt kérdés
2012. febr. 11. 10:52
11/45 A kérdező kommentje:
tegnap rabiztam 2 orara a babam,sirt,es amikor ranezett,megijedt es visitva uvoltott...ezek utan szombatot bevallaljam?:/
2012. febr. 14. 10:29
12/45 anonim válasza:
Tedd amit a szíved diktál!
Szerintem amúgy te sem akarod senkire hagyni.
13/45 anonim válasza:
Nem hinném, hogy ezt vadidegenek döntik el helyetted. Nem az apja a gyerekednek? Ha tőle megijed az hogy függ össze azzal, hogy elmész vele? Zavaros ez az egész.
14/45 anonim válasza:
Nekem úgy tűnik,hogy te már eldöntötted magadban ezt a kérdést.Ha valóban ekkora gondot jelent neked otthon hagyni a babádat,akkor ne menj!Azért nem érdemes elmenned,hogy egész idő alatt azon járjon az eszed,hogy mi van a babáddal,mert úgy nem élveznéd az egészet!
Én személy szerint elmennék,mert nagyon örülnék már egy kis kikapcsolódásnak és én nem félnék ráhagyni a babámat a mamára.Az én fiam 5 hónapos ás már 2 alkalommal is előfordult,hogy a mama vigyázott rá,de szerencsére nem volt semmi gond.
Viszont te ismered magadat és a babádat is.Ha úgy itéled meg,hogy rossz ötlet másra hagyni őt,akkor ne menj el bulizni!
15/45 anonim válasza:
Ne menj el. Teljesen egyetértek azokkal akik azt mondják, ha egy barát szeret akkor tudja, hogy minek örülsz. Ne hagy a babádat senkire,mert úgysem tudnál kikapcsolni, folyton azon gondolkodnál, hogy mi van vele, nem-e sír. Egy ilyen elmenős bulizós ajándékot egy kismamával egyébként is illik előre egyeztetni. Legyél ünneprontó, ami nem is lehetsz, mert ez a te ünneped és ha nem akarsz menni, senki nem neheztelhet érte. Nem kérted, nem kérdezték akarod-e, visszautasíthatod. Te már anyuka vagy.
16/45 A kérdező kommentje:
termeszeresen a mamara gondoltam 13as valaszolo.nem,en csak ugy erzem,ezt maga miatt berelte ki,nem miattam,meg meg hagyjam is ott a babam..nekem igy sok a ketto egyutt.lehet tul varialom?:/
2012. febr. 14. 11:06
17/45 anonim válasza:
Amúgy hány éves vagy? És a párod? Mamától miért ijed meg? Ritkán találkozik vele?
18/45 A kérdező kommentje:
mind2en 30 evesek vagyunk.mamaval heti egyszer 15percre talizik
2012. febr. 14. 12:40
19/45 anonim válasza:
Szerintem már rég eldöntötted legbelül. Ha végiggörcsölnéd, annak semmi értelme.
20/45 anonim válasza:
Tedd fel magadnak a kérdést: Szeretnék elmenni bulizni vagy a kicsivel otthon maradni? Ha gondolkodni kell rajta, akkor a válasz egyértelmű: maradj otthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!