Baratom kiberelt szulinapomra egy limuzint, baratokkal, hogy menjunk el bulizni masik varosba, de en nem hagyom egyedul 3 honapos babamat. MIT tegyek? Meglepetesnek szanta, legyek unnepronto, vagy hagyjam a babam, amit en nem akarok?
Figyelt kérdés
2012. febr. 11. 10:52
31/45 anonim válasza:
Megmondom őszintén két dolog jutott eszembe első blikkre. Vagy 18 éves a kérdező és nem azonosult még az anyaszereppel vagy totál kamu a kérdés és gyereke sincs az illetőnek, csak provokálni akar.
Pl. mi az, hogy cumisüveges a baba? Egy anya ha nem szoptat, akkor azt mondja tápszeres... A másik, minden mondatával szidja a barátját. Nagymamát is degradálja. És mi az, hogy inni kell, hogy kikapcsoljon? Ilyet 18 éves koromban mondtam ha szar kedvem volt....Ennyi.
32/45 anonim válasza:
Én is ezért kérdeztem a korát. Hozzátenném még, hogy tini koromban mondtam utoljára, hogy barátom. Azóta vagy férjem, vagy párom, hiszen együtt élünk, nem csak összejárunk.
Sajnálom, hogy úgy döntöttél, hogy elmész. Szerintem nem hoztál helyes döntést. Az alkoholizálással meg pláne nem!
34/45 A kérdező kommentje:
igen,szidom a baratom,mert kemyszert erzek,hogy elmenjek,mert nem akarok unnepronto lenni.az alkohollal kapcsolatban,ki mondta,hogy be rugok?azt irtam,innom kell alkoholt,hogy ne aggodjam szet az agyam...bocs,hogy nem vagyok gyopos 30as,es cumisuveges babanak mondom,mert a tapszerrol,allatok jutnak eszembe...es igen,30 vagyok.Egy nyitott a vilagra,de babajaert aggodo 30as.Baratomnak nevezem,mert nem a parom,a baratom.Nem hasznalom a parom szot,ennyi.
2012. febr. 16. 12:01
35/45 A kérdező kommentje:
amelyikotok azt irta,hogy nem erettem meg az anyasagra,hat eleg ostoba,mert 70-80%A az anyaknak nem varialna,orulne,mint majom a farkanak,hogy a baratja limuzint berelt es mehet bulizni,mert nem volt masfel eve sehol sem diszkiba... 16 hetes babajat attol meg szeretheti,nem?
2012. febr. 16. 12:04
36/45 A kérdező kommentje:
azt pedig boknak veszem,aki fiatalos gondolkodasunak titulalt,megha ezzel inzultanli akart is
2012. febr. 16. 12:05
37/45 A kérdező kommentje:
nagyon orulok,hogy mindegyikotoknek szuper minta ferje van,ti vagytok a legszerencsesebbek,na meg az anyosotok is tokeletes...:/ oszinte vagyok,ti meg kritizaltok,megkerdeztem,mit tegyek,mert kivancsi voltam,ki hogyan dontene,ezt nem azt jelenti,hogy izekrte kell szaggatni.puszta hazugsag a ti alomvilagotok az alompasditokkal,ja,bocsanat,ferjetekkel:p es roszindulatu,aki kicsavarja a szavaim,szorakozzatok a tokely anyosotokkal
2012. febr. 16. 13:52
38/45 anonim válasza:
Ha ilyen érett nő vagy akkor egyedül is el tudsz dönteni ekkora fontosságú kérdést, minek írtad ide.
39/45 A kérdező kommentje:
mert akarkit megkerdeztem,mindenki csodalkozott,hogy hezitalok,mindenki elmenne,akit kerdeztem...erdekelt,hogy csak en erzek-e igy.nyilvan azok nem olyan szerencsesek,mint ti a tokeletes ferj,anyossal
2012. febr. 16. 14:15
40/45 anonim válasza:
Itt az emberek 90%-a azt írta, hogy ne menj. Te tetted fel a kérdést, mi meg elmondtuk a véleményünket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!