Mit jelentenek az alábbi értékek, és normálisak e? Mennyire súlyosak? (Neurológia)
Fejlődésneurológia 42/41,5 cm, kutacs 2 cm. Izomtónus: mk av-ben vertikális helyzetben extensios tulsúly aktiválódik. ittitabilis. izomtónus eloszlásban eltérés.
Otthoni gyakorlatokat kaptam, vigyem emellé gyógytornászhoz? (4x kell naponta tarkófogással hintáztatni, görgetni 3x, kezencsusztatni 3x, guggolasbol allasba emelni 3x alkalmankent, lebegoultetni is kellett volna, de azt nem tudtam megcsinalni.)
Gyógytornász vagyok:)Én csak ajánlani tudom az úszást!Mi is járunk már 3,5 hós kora óta és szereti!Mi is a Stolleresre játunk csak nem Ő tartja hanem 1 tanítványa Sümegen!Ti hova járnátok?
Csak jót tudok róla mondani!Mindenképpen pozitív dolog a babaúszás!Nekünk is voltak gondok,ox.hiány lépett fel a szülés(császár) után,mert tüdőgyull.kapott,2 hét kórházzal indítottunk stb...szörnyű volt az egész de a lényeg h sajna hipertónusos lett 1 picit,és én is tornáztattam itthon meg úszás heti2x és már felállt 6 hónaposan most meg próbálkozik megállni magától!Az úszás az segít a mozgásfejlődésben is!
1 barátnőm jár a Katihoz a Kolpingba és nagyon szeretik......
9.ker, júzsef attila ltp
es ti?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!