Anyukák! Én vagyok türelmetlen? Ti mikor robbantok? Nem tudom már mit kéne csinálnom!
Egész nap foglalkozok a 17 hós fiammal, de hozzáteszem nagyon nehéz mert semmi játék nem köti le. Most hogy készülök az estére csinálom a vacsit hogy mire apa hazaérjen friss legyen, semmi mást nem tud csinálni csak idegesiteni. A spejz ajtót folyamatosan kinyitja döl ki a hideg a spejzből, a konyhaszekrényeket folyamatosan nyitogatja és kipakolja. És elmondtam már neki annyiszor hogy nem nem szabad ne csináld légyszi jön be a hideg, egyszerűen nem érti! Annyiszor elmondtam már neki. Mit csinálok rosszul?
A tv-vel uyganez a helyzet. Folyamatosan nyomkodja. Azt is annyiszor elmondtam neki ne nyomkodja, nem szabad mert akkor nem fogjuk látni...És semmit nem használ. Nagyon nem tudom már tovább fokozni! LEgszivesebben a hajam tépném...
Ti meddig birjátok? Mikor fajul el odáig a helyzet hogy ráüttök a kezére vagy a seggére?
17 hós a fiam
:-DDDD
lebuktál! Kööööszi. :-)
Nem buktam le félreirtam...
De igazából tök feleslegesen mondok bármit is bizonyitani ugysem tudom...
Megkaptátok a kis zöld kezet TŐLEM. És ennyi
Mindnekinek jó babázást...
VICCELTEEEEM! :-))) Vagyis próbáltam...
szia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!