Milyen zoknit adjak a lányomra, hogy ne csússzon le róla?
Figyelt kérdés
Elég vaskos kis lába van (8 hónapos), de nem kövér és már hurkák is alig vannak rajta). Próbáltam már olyat, ami szinte kicsi már rá, olyat, ami pont jó és olyat, ami nagy még. Vékonyat, vastagot. Mind lecsúszik a lábáról. Egész nap a zokniját húzkodom fel. Egyedül úgy marad rajta, ha harisnyára adom, de az meg elég gáz, hogy azért adjak harisnyát rá, hogy megmaradjon rajta a zokni.
A harisnya egyébként önmagában kevés, nadrággal sok. Plusz a zoknirésze szintén kevés magában, de plusz zoknival meg sok.
Ja, és még a bokazoknijai maradnak meg a lábán, de az meg ugye rövid a nadrág alá :(
Tettem már nadrág alá és úgy is, hogy ráhúztam a nadrág szárára. Ugyanúgy lecsúszik.
Másnál is van/volt ilyen?!
2012. febr. 9. 13:23
11/11 anonim válasza:
Sock ons zoknitartó. Ebay-en láttam, nagyon szuper, ha beírod google-ba, találsz róla videot is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!