Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Első babás anyukák szeretnétek...

Első babás anyukák szeretnétek kistesót, ha igen mikor?

Figyelt kérdés
ha nem,az is érdekel,hogy miért nem.
2012. febr. 9. 12:28
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nekem 1 éves a fiam és nem akarok több gyereket. Egyfelöl nem érzem magam "többgyerekes" anyának, nem lenne türelmem, energiám még egy gyerekre. Másfelől nem hiszem, hogy feltudnánk nevelni, aztán meg elindítani az életbe 2 gyereket. Most megvagyunk anyagilag, de ki tudja, mi lesz még. Sokkal jobb helyzet nem hiszem hogy lesz.
2012. febr. 9. 21:42
 12/12 A kérdező kommentje:

Köszi hogy írtatok!

Az én kisfiam most febr. 15-én lesz 1 éves és mi is tervezgetjük neki a kistesót hogy kb 2 év múlva szülessen meg.Anyagilag még mi sem gondoltunk bele hogy mi lesz 2 gyerekkel,meg a lakás sem túl nagy,de én bízok Istenben és tudom,hogy minden rendben lesz.

2012. febr. 13. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!