Első babás anyukák szeretnétek kistesót, ha igen mikor?
Mikor most pár hónapon belül de nem akar jönnii... :( :(
17 hós lányzo mellé
Már úton van, elsőre összejött.
15 és fél hónapos a nagy, 23 hetes a pocakbébi.
Nem gondoltuk, hogy ilyen hamar összejön, mert az elsőre 2 évet vártunk! (2-3 év korkülönbséget szerettünk volna, de így is nagyon örülünk, hogy hamarabb sikerült.)
Szeretnénk majd a második után 2 évvel harmadikat is, úgy lesz teljes a családunk.
Nekem a császár után 1,5 évet mondott a doki, hogy addig ne foganjon. Most 4 hónapos. Én nem tervezem, hogy vissza megyek 2 gyerek között dolgozni, illetve, csak úgy, hogy terhesen. Nem akarom, hogy 4-5 év legyen a 2 gyerek között. Másik dolog az, hogy szeretnék cégen belül előre lépni. Ha visszamegyek 2 év után, majd ott vagyok 1-2 évet és előre lépnék, amit nyilván nem tennének meg, hisz tudják úgyis akarok még gyereket, nem volna értelme. Meg ha bölcsibe nem veszik fel, akkor itthon tudok vele lenni. A másik aggodalmam, hogy oviból, hazahoznak minden nyavalyát a gyerekek, így félteném a következő picit. Ezen felül nem szeretnék 30on felül szülni, és bár most 24 éves vagyok, de mi van ha még egy 3. is elférne? :D
Nem élünk nagy lábon, albérletben, de én bízok abban, hogy a kormány vagy leendő kormány belátja, ahhoz, hogy itt nőjjön a gyerekvállalási kedv engedmények kellenek. Sok kicsi sokra megy, legyen szó adójóváírásról, kompenzációról, pótlékról.
Nekem fontosabb az, hogy gyerekeim legyenek mert boldogabb vagyok tőlük, mintsem, hogy elmenjek külföldre nyaralni.
13 hós a lányom és érik bennem az elhatározás, de egyenlőre nem.
Szeretnék visszamnenni dolgozni, kicsit helyrerázódni, főleg, hogy nagyon jó bruttóm lesz idén, mert állományban vagyok, csak gyeden.
Lehúznék legalább egy évet és jöhetne a kistesó.Persze ha az égiek és apa is úgy akarná, na meg megengednék az anyagiak is.Szerintem nem lenne sok a körkülönbség így.
Persze ha most becsúszna(mert becsúszhatna, nem szedek semmit migrén miatt, spirált meg nem akarok, a többi cucc méregdrága), akkor is boldogok lennénk.Valahogy csak kijönnénk a pénzből :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!