Anyukák, hogy élitek mindennapjaitokat ebben a "gyönyörű" 2012-es évben? Van félre tett pénzetek v. máról holnapra éltek?
Figyelt kérdés
2012. febr. 9. 11:40
21/28 anonim válasza:
Igen. Kinnt élünk, és még nincs munkánk. :( Nem volt nagy az anyagi felkészültségünk, és most, 3 hónappal később, már jócskán megfogyatkozott. De azért mi a spóroláshoz szoktunk, és itt is úgy élünk. A cél, hogy ha jól megy minden, kb 20 év múlva visszaköltözünk Mo-ra. Már ha olyan lesz a helyzet.
22/28 anonim válasza:
Köszönjük szépen, eddig tényleg gyönyörű a 2012-es év:) Hőszigetelő nyílászárókat cseréltünk az emeleten, új ajtókat vettünk, drága padlót vásároltunk. A férjem a cégébe két új alkalmazottat vett fel. Én itthonról dolgozok, saját cégem van nekem is, gyed mellett számlázok, van félretett pénzünk. Mondjuk majdnem meghaltunk szénmonoxid mérgezésben mind a négyen. De látom-érzem-tudom, hogy van Isten, semmi bajunk nincs és hisszük, hogy ha magunkon segítünk, az Isten is megsegít. Nem szabad folyton siránkozni (bár ez a kérdés most épp erről szól és mindenkinek jólesik néha kipanaszkodnia magát), hanem igenis előre kell tekinteni. Kívánom mindenkinek, hogy ez az év végül jobb legyen, mint amilyenre most számítotok:)
23/28 anonim válasza:
Van félretett pénzünk, és utálom, hogy hozzá kell nyúlni. Nálunk januárban van a gáz elszámolás, kijött a különbözet. Meg az építményadó, meg az autón a 90 ezres nagyszervíz... Nem egyszerű. De másképp nem jönnénk ki a havi jövedelemből. Ahol lehet, igyekszem spórolni, mert nem lenne jó, ha az egész tartalékot felélnénk. :(
24/28 anonim válasza:
Van félretett pénzünk, ami téli tüzelőre lett eltéve, de már hozzá kellett nyúlni. :((
Máról holnapra élünk, egyre több dologról mondunk le, a hónap végén már a zsebeket nézzük át, hátha maradt benne valamennyi.
25/28 anonim válasza:
Ez az év eddig borzalmas. Nagyon szerettünk volna kistestvért a kisfiunknak, már 1,5 éve nem jön. A bölcsődében bevezették a térítési díjat, a lakáshitelünk az egekben, a munkahelyemen folyamatosan kirúgással fenyegetnek és ha mindez nem lett volna még elég, meghalt az édesanyám is. Nem tudom, hogy mi történhet még idén, de már most várom a jövő évet.
27/28 anonim válasza:
Mi is hasonlóan vagyunk mint amit mások itt leírtak, nem ismételném. Azért írok ide, hogy még egy válaszoló legyen, hogy valaki már vegye észre, hogy gáz van az emberek többségénél,és tudom, vannak nálunk rosszabb helyzetben lévők is. Sose gondoltam, hogy így lecsúszunk, és az az érzésem, hogy már sokkal jobb ebben az országban nem is lesz.
Majd jön még rá a globális felmelegedés, a népvándorlás, a vízhiány...
Már most fel kell készülnünk a még rosszabb időkre edzenünk kell rá. Bocsánat, hogy pesszimista vagyok,bár ne lenne igazam!
28/28 A kérdező kommentje:
Hát bár ne lenne igazad kedves Utolsó! de semmi jóval nem kecsegtetnek bennünket!!
2012. márc. 28. 20:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!