Minden nap mondod babádnak, hogy szeretlek?
Figyelt kérdés
2012. febr. 7. 14:21
12/17 anonim válasza:
Igen.Nagyon sokszor:)Ahogy írták is előttem,kikívánkozik:)A nyakát szoktam cuppogtatni,olyankor különösen,olyan kis imádnivaló.
13/17 anonim válasza:
Én szinte folyton csak ezt mondom neki és huncutkodunk csikizem puszilom. Még csak 5 hónapos, de minden percebn úgy érzem, hogy kikívánkozik belőlem és mondom mondom mondom:D:D::D Két nagy hasösszepuszilás között amit ő visítós kacajjal nyugtáz:D És annyira édes ahogyan figyeli hogyan artikulálom neki ,,SZERETLEK". Ilyenkor tátott szájjal mozdul a kis nyelve mintha csak utánozni akarna... Alig várom, hogy megszólaljon. Szerintem sírva fogok fakadni ha meghallom majd, hogy ,,anya". Amióta van nekünk tudom, hogy szerencsés vagyok. Van két gyönyörű szerelmem (apa és lánya). Mindkettőjüknek mondom. Ha X év múlva visszatekintek nem akarom megbánni, hogy nem mondtam többször és nem értékeltem őket eléggé. Amikor kimondom annyira esrős érzések ragadnak magukkal... nem tudnám ezt a szót komoly arccal elhadarni, csak fülig érő szájjal megy.
14/17 anonim válasza:
Az én babám 3 hetes, de még nem mondtam neki. De az "anya szeme fénye" felér vele, nem?
Nem irtátok a nemét? A fiúknak is mondjátok? Mert én azt látom, hogy a lányoknak mondják többször.
16/17 anonim válasza:
én a 3 éves kisfiamnak is elmondom ezerszer egy nap és a majdnem 1 éves kislányomnak is :)
17/17 A kérdező kommentje:
Köszi a sok választ, én is sokszor mondom a kisfiamnak.
2012. febr. 8. 18:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!