Minden nap mondod babádnak, hogy szeretlek?
Figyelt kérdés
2012. febr. 7. 14:21
1/17 anonim válasza:
Én egy nap többször is mondom neki. 2 éves kis elevenke, sokszor csak ránézek, és kikívánkozik belőlem, és ilyenkor is mondom neki, hogy szeretem.
2/17 anonim válasza:
még sosem gondoltam bele,de szerintem igen. Nem is tudnám megállni mikor odajön és bújik hozzám,esetleg megcirógat vagy megpuszil :)
3/17 anonim válasza:
Szia! Napi tízszer biztosan elhangzik... :)
4/17 anonim válasza:
Ezt még én sem figyeltem meg, de most hogy belegondolok, tuti hogy naponta többször is elmondom neki. Míg kisebb volt, addig nem mondtam minden nap szerintem, de most már nagyobb, bújós, ölelgetős, jön puszit adni, és hát tényleg kikívánkozik belőlem a szeretlek szó ilyenkor. :)
5/17 anonim válasza:
Természetesen,rengetegszer.Én IMÁDLAK szót szoktam neki mondani legtöbbször,és erre jön a huncut nevetés a 16 hónaposomtól arcára írva:TERMÉSZETES,HOGY IMÁDSZ KIMÁST IS IMÁDHATNÁL?!?!?!?!? na akkor falom fel azonnal :D
6/17 anonim válasza:
imádom, szeretem és mindig ezt hallja tőlem, naponta többször is. ő is bújós, hízelgős.
7/17 anonim válasza:
Igen,igen,igen,igen. Folyamatosan mondom Neki. Most 8 hetes és ha meghallja, már mosolyog :-))) ezerszer mondom egy nap.
Van egy érdekesség is ebben a szóban, nemcsak a mögötte lévő érzelem. Van egy kísérlet a vízzel Masaru Emoto végezte. Érdemes utána olvasni, milyen hatást vált ki ez a szó a vízból és így az ember szervezetéből is.
8/17 anonim válasza:
Igen, folyamatosan mondtuk neki. Mostmár 3 éves és olyan édes, amikor mondja ő is: "anya, szeretlek"...akár bevásárlás közben, akár csak otthon. Imádnivaló :-))
9/17 anonim válasza:
Igen, elég sokszor. Most jött rá arra, ha mondom neki, akkor nagyon boldog leszek, ha átölel, ezért ilyenkor átölel (apát is). Ezt imádom! :)
11 hós
10/17 anonim válasza:
Természetesen vagy 100szor. :))) És mivel apa dolgozik és nem akarom, hogy a kicsi azt higgye csak én szeretem, mindig hozzáteszem, hogy apa is szeret. :))) 6 és fél hós a kicsilány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!